Crónica Cadete: Manacor 2-0 Cide

El cadete del Manacor vence al Cide
El cadete del Manacor vence al Cide

MANACOR : Ríos , Galmés , Sastre , Escalas , Navarro (Ruiz, 40′) , Darío , Diego (Adrian, 40′) , Sansó , Andreu (Febrer, 65′) , Manu i Abel (Cabrer, 77′).

CIDE : Simó , Navarro , Plomer (Ivan, 70′) , Sànchez , Pons , Àlvaro (Mesquida, 74′) , Pacheco , Riera (Quique, 77′) , Duran , Rojas (Nilsson, 77′) i Bergstrom.

ÀRBITRE : Gabriel Flaquer Rey. No va amonestar cap jugador, tot i que hi va haver entrades bastant dures.

GOLS : 1-0 (53′) . Manu es desfà dels defensors, després de rebre la pilota d’Adrian, i assisteix a ABEL que marca a porteria buida. 2-0 (69′) . Bona passada en profunditat d’Abel a Febrer, aquest encara a Simó que li atura el primer llançament, el segon va al pal i MANU marca a plaer.

COMENTARI :

Gran partit el que es va veure a Na Capellera, entre dos equips que varen jugar al límit de les seves forces, i que oferiren un bon espectacle als aficionats. El partit va ser elèctric, d’anada i tornada constant, entre dos equips que feren una pressió molt forta al rival i cercaren la victòria amb una fè extraordinària.

El Manacor va sortir a per totes, conscient que no podia fallar, que no hi valia més que la victòria. Dos córners molt ben llençats per Abel varen poder avançar els locals. Però el Cide dominava la pilota al mig camp, amb Pacheco i Duran com a conductors del joc, mentres Riera era un malson pels manacorins a la banda dreta. Una gran baselina d’Andreu que va acabar al travesser després d’una gran aturada de Simó, va ser contrarrestada per un tir molt perillós de Bergstrom, que Ríos va aturar en dos temps. Els dos equips cercaven el gol i Bergstrom ho va tenir als seus peus, però va errar a casi a porteria buida una nova assistència de Riera. Amb empat a zero es va arribar a la mitja part.

El descans no va refredar els jugadors, que varen sortir a per totes a la represa. Els jugadors que varen entrar de refresc pel Manacor varen tenir una gran aportació al joc, i el partit a poc a poc es va anar decantant pels locals. El Cide es va poder avançar, amb un gran tir de Duran que també va acabar al travesser després de l’intervenció de Ríos. Però el Manacor conectava millor, Abel i Manu entraven en joc contínuament i Simó, que va fer un gran partit, començava a tenir massa feina. I quan va marcar el primer gol, el Cide va quedar tocat, va intentar reaccionar, però els contraatacs del Manacor eren molt perillosos. L’entrada de Febrer per un esgotat Andreu va acabar de decidir el partit. Ràpid i decidit va rompre la defensa visitant cada vegada que va intervenir i una jugada seva va suposar el 2-0 definitiu, tot i que Simó, amb una gran aturada a una canonada de Sansó, va impedir un resultat més abultat que el Cide no mereixia, perquè també va fer un gran partit.

La lluita per la segona plaça està servida, amb At. Balears, Cide i Manacor separats per 3 punts. La propera jornada els 3 equips tenen rivals assequibles, Sallista At., Son Ferrer i Alcúdia ho tenen difícil, tot i que segur que lluitaran per donar la sorpresa. Per la seva part, el líder Rec. Mallorca, té un desplaçament difícil a La Union, un equip que sempre planteja dificultats als equips capdavanters.

MJMB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.