Crónica Alevín: Sollerense 1-3 Cide

El Sollerense pierde con el Cide
El Sollerense pierde con el Cide

Sollerense: Salvador, Damià, Frau, Pons, Aitor, Dols, Pérez, Varon, Andrés, Jaume i Yeste. Banqueta: Jordi, Ramon, Frontera, Bresas i Michael. Entrenador: Jesús Brugos

CIDE: Pep, Cristian, Sancho, David, Marc, Velasco, Bernat, Diego, Plomer, Ramon i Victor. Banqueta: Damià, Canet, Oscar, Sergio i Eduardo. No presentan entrenador titulat.

Arbitre Ferrer Morell (sense complicacions)

Partit vibrant i molt disputat es que es celebrà dissabte al Camp d’en Maiol de Sóller. Els liders començaren dominant el marcador al 1er minut de joc ja que, el seu millor jugador, en Dani Plomer aprofitava una pssada llarga per agafar les esquenes de la defensa sollerica i batre per baix al porter Salvador. De nou en Plomer, 5 minuts més tard, agafava l’esquena a la defensa sollerica, però aquesta reaccionà ràpid i desbaratar una altra bona ocassió. Passats aquest 10 minuts el sollerics començaren a igualar l’encontre, ja n’Andrés al minut 12 avisava quan a punt va estar d’arribar a una bona passada de n’Aitor.

El domini era altern i tot i que no hi havia grans ocasions si que es veia un bon partit de lluita i detalls de molta cualitat per part dels dos conjunts. Al minut 24 els sollerics aconseguien empatar el partit quan n’Andrés marcava aprofitant una pilota solta dins l’àrea colegial. Amb aquest resultat s’arribà al descans.

A la segona part l’entrada d’en Canet dóna més perill als colegials i així tan sols sortí al minut 6 estavellava una pilota al travesser, a n’aquesta segona part els sollerics no crearen gaire perill, mentres que el CIDE la crava molt esporàdicament i sempre amb pilotes llargues damunt en Canet, el cual les lluitava totes i posava sempre el temor a la defensa sollerica.

Ja quan pasava del temps, al minut 31 arribaria la sentencia, en Canet agafava una pilota a la frontal i marcava per dalt davant la sortida del porter local Ramon, després arribà la jugada més desafortunada de l’encontre. A un bot neutral el jugador solleric li diu al jugador del CIDE que li tornarà la pilota, l’arbitre diu que s’ha de disputar el bot i amb aquestes que el jugador del CIDE en lloc de quedar-se aturat disputa la pilota, la pasa al davanter Canet i marca davant la pasivitat de tot l’equip solleric incréduls per lo que estava passant, una jugada totalment antideportiva que embrutà un gran partit de futbol i que deixà un marcador totalment injust i massa abultat. L’arbitre ja no deixà jugar més i xiulà el final a la treta de centre.

C’as Catleret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.