Crónica Alevín: Independiente 0-3 Poblense

El Colegiado con los capitanes del partido
El Colegiado con los capitanes del partido

INDEPENDIENTE C.R.: J.A. Sánchez de Eraso, Sergio Soler,Daniel Cozar, M.J. Sánchez Ramirez, J.C Olarte Rojas, C.A. Campues, Andrés Ramirez, Nicolas Cuart, Mario Sierra, Yeray Alledo, Pau Campomar.

Canvis realitzats: N. Histon Tsuetixon, M.Martínez Sastre, G.Bolahan Murabal, A. Arcos Alebo.

Entrenador: Antonio Sánchez.

UD POBLENSE: Macià Bennassar , Marc Gelabert, Rafel Reynes, Sebastià Socias, Rafel Bal.le, Pere Antoni Dupuy, Francesc Bennassar, Joan Mir, Joan Serra, Joan Jaume Torrandell, Marcos Sánchez .

Canvis realitzats: Bernat Cantallops, Raul Garcia, Pere Miquel Soler, Miquel Serra.

Entrenador: Guillem Cantallops.

Gols POBLENSE: Francesc Bennassar(1), Rafel Bal.le(1), Marcos Sánchez(1)

Àrbitre: José Miguel Hinarejos Burgel. Correcte actuació.

Comentari:

Partit intens els viscut. Els locals han començat fort, però els poblers s’han avançat amb dos gols matiners que han deixat sense reacció al Independente. El Poblense ha estat fidel al futbol de “toca-la” en que l’entrenador Guillem Cantallops vol que sigui senya d’identitat de l’equip. Avui l’esforç ha sigut recompensat dins un camp a on es difícil precisar les jugades.

Del Independiente hem de resaltar la labor dels dos porters que han tengut molta feina davant les embestides contínues dels davanters poblers, més ràpids que la defensa local. Només la falta d’encert de la davantera poblera enfront del porter han fet que el marcador no fos més ample.

Les ocasions de més perill del Independiente han vingut de jugades de pilota aturada, però la defensa poblera s’ha mostrat segura i contundent , mentre la davantera del “Inde” s’ha mostrat massa individualista.

El partit ha transcorregut per moments de rudeça i de certa crispació que l’àrbitre no sempre ha sabut aturar. Aquí té molt que veure l’actitut verbal del tècnic del Independiente, fora de lloc ,si entenem el futbol com un mitjà per estimular els bons valors esportius. Els al.lots són generosos i vitals, ho demostren en els entrenaments i a la competició, el mínim que podem fer es conduïr aquesta energía en fer-los millor persones . Tot el que no sigui això, sobra.

Les dues aficions han tingut un comportament exemplar.

Anaclet Dupuy per FÚTBOL BALEAR.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.