Crónica 1ª Reg. Atº Rafal 3-2 CDA Llubí

El Rafal vence al Llubí
El Rafal vence al Llubí

Alineacions-

Atco Rafal-Garcia, Vallejo, Sancha, Casas, Beltran(Armijo), Lirola, Victor(Vega), Riquelme, Amengual, Marin(Martin), Terrones(Rubén)

CDA LLubí-LLorenç, Guardiola, David, Alex, Dario, Biel Marti, Alorda, Muli(Socias), Pep LLuis,(Figuerola) Joan Florit, Bauza

Arbitre- Frank Winkler, ajudat per Mesquida i Bravo- pèsim amb tots els aspectes

Targetes-Victor, Amengual i Jesus per part local. Alex, Alorda, Muli, Tòfol i doble a Guardiola. Al acabar el partit va ser expulsat Miquel Florit per observacions al colegiat.

Gols- 1-0. Casas, 1-1. Muli,1-2. Bauza 2-2., Riquelme 3-2. Terrones

Comentario:

Partit molt disputat entre dos equips de la part alta de la clasificació, els quals mai donaren el partit per perdut i cercant els punts en tot moment, pero que la actuació arbitral decantà la victoria cap a l’esquadra local.El segon gol local, el que suposava l’empat, ha vengut després d’una clara falta al porter llorenç dins l’area petita i de colpejar l’esferic amb el puny clarament. Desició molt polèmica i protestada per els jugadors llubiners.No es d’extranyar que desde Campanet i Petra ens avisassin del arbitre que ja la va armar fa dues setmanes allà i ens alegram que aquesta sigui la darrera temporada que arbitri a aquesta categoria, ja que per el be del futbol hauria de ser el darrer partit.

L’equip local s’ha avançat al marcador despres d’un penal materialitzat per Casas.Els llubiners han remuntat gracies un gran gol de falta aconseguit pel capità Muli i un gol de Bauza.

Després ha arribat la polèmica desició del àrbitre, donant gol a la falta al porter. Una jugada embullada ha servit al At Rafal per avançarse al marcador.

Faltant 12 minuts els visitants han quedat amb 10 jugadors gtracies a l’expulsió de Guardiola ,pero així i tot no han renunciat a fer l’empat, no ha pogut esser i aixó que han tengut oportunitats.

CORAMET

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.