Crónica 1ª Reg: Porto Cristo 0-2 Binissalem B

El Porto Cristo cae derrotado en casa
El Porto Cristo cae derrotado en casa

Alineacions:

C. Porto Cristo: Cuestas; Ríos, Romero, Sergio, Alberto; Creo, Cedeno, Huertas, Carlos; Chisa, Cabrer

També jugaren: Heredia, Hernán, Mañas

Binissalem «B»: Barrios; Àngel, Nene, Rosselló, Simó; Fiti, Oliver; Rubert, Borràs, Lluís T.C.; Joaquín

També jugaren: Navarro, Jaume Toni, Colo

Gols: 0-1 Min.11 Borràs

0-2 Min.85 Borràs

Targetes:

C. Porto Cristo: Cabrer, Cuestas

Binissalem «B»: Nene, Rubert, Jaume Toni

Àrbitre: Manuel López Marín

Assistit per Alejandro Murillo i Pau Caldentey

Crònica del partit:

Serio començà el Porto Cristo que, amb un atac en tromba encapçalat per Carlos, gaudí de tres ocasions clares en els primers deu minuts però van ser els visitants els quals es varen avançar al marcador després d’una jugada de tiralínies i una espectacular amagada del juvenil Joaquín que deixà a Borràs sol davant Cuestas que no desaprofità. Això espavilà els blaus. Fiti, amb un tir llunyà, estavellà la pilota al travesser mentre els locals intentaven anivellar el marcador amb un futbol més directe però es toparen amb un magnífic Barrios. S’arribà al descans amb avantatge visitant. Com era d’esperar, al principi de la segona part, els vermells anaren a capgirar el marcador encara que, Borràs en dues ocasions, quasi augmentà la diferència però Cuestas s’encarregà de fer el contrari. La millor ocasió local arribà després d’una gran jugada de Cabrer que deixà sol a Chisa davant Barrios on el davanter vermell envià la pilota al pal. La sentència visitant arribà a cinc minuts del final on Borràs agafà el rebuig d’una falta, llançada per Nene, on no desaprofità l’ocasió. D’aquí al final del partit, el Porto Cristo ho intentà amb més cor que cap; tot i així, no va tenir recompensa. Primera victòria del Binissalem com a visitant anímicament importantíssima.

Isaac para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.