Crónica 3ª Div.: Santanyí 0-0 Poblense

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS:

C.E. Santanyí: Alcover, Manresa, O. Torres, Pomar, Garí, Amengual (Isma, min 47), Llull, Bordoy, Nico Nando, Nevado.

U. E. Poblense: Balti, Buades, Rayó, Vargas, Amate, Aguado, Barto (Rafa, min 78), Pese (Siquier, min 57), Jordi, Sergi, Joni (Martí, min 86).

ÀRBITRE: Antonio Reus Vidal, ajudat per Tirado Molina i Cádiz Guardiola. Normal. El partit no ha tengut res de complicat. Ha amonestat amb la cartolina groga en Garí pel Santanyí i en Pese, Sergi, Jordi, Vargas i Amate pel Poblense.

COMENTARI:

El Santanyí ha sortit amb ganes de guanyar el partit, però només ha dominat el primers 15 minuts. La mitja hora restant de la primera part ha estat avorrida, sense gaire complicacions per cap dels dos equips. A la segona meitat hi ha hagut ocasions per ambdós equips i ha estat quan els dos porters han demostrat la seva veterania i avui, sense cap gènere de dubte, han estat els millors jugadors que hem vist al Municipal de Santanyí.

AMS per Fútbol Balear

Fotos Cristalbox


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.