Crónica 1ª Reg: Binissalem B 1-1 La Unión

La Unión empata con el Binissalem B
La Unión empata con el Binissalem B

Alineacions:

Binissalem «B»: Sebas; Àngel, Ripoll, Nene, Rosselló; Oliver; Lluís T.C., Dols, Borràs, Pedrosa; Fiti

També jugaren: René, Rubert

La Unión: Alfredo; Quesada, Mateu, Vicamosa, Pérez; Bruno, Bonilla, Pedro, Jiménez; Santi, Ferragut

També jugaren: Rigo, Chanla, Canals

Gols: 0 – 1 Min.10 Pedro. 1 – 1 Min.68 Rubert

Amonestats: Binissalem «B»: Ripoll, Borràs, René, Nene, Rosselló amb groga. Dols amb vermella directa.

Àrbitre: José M. Muñoz García, Assistit per Munier Abdoune i Antonio Hurtado

Crònica del partit:

Començà la segona volta al Miquel Pons amb la intenció local de sortir dels llocs d’abaix i els visitants, amb la de mantenir els llocs de privilegi. Aviat es varen avançar els visitants després de la treta d’un córner on rematà al segon pal Pedro i desvià un defensa local, la qual cosa despistà a Sebas. La Unión ho seguí intentant durant la primera part però es topà amb un Sebas segur.

No podia començar pitjor la segona part pels locals. En una acció molt discutida pels blaus va ser expulsat Dols deixant el seu equip amb deu i amb tota la segona part per davant. Lluny de venir-se abaix, el Binissalem va afrontar el partit amb molt de caràcter i, fruit d’això, després d’una jugada ben trenada entre Borràs i Lluís T.C., acabà amb una passada d’aquest darrer que provocà una indecisió en la defensa visitant que Rubert va definir perfectament.

Això encara donà més ales al Binissalem que, amb deu jugadors, es va atrevir a anar a pel partit i quasi aconseguí avançar-se mitjançant Rosselló a conseqüència d’una gran passada de Lluís T.C. Tot i així, el marcador no es va moure i es repartiren els punts.

Isaac del Bini «B» para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.