Dificultats per al Constància

Dificultats per al Constància
Dificultats per al Constància

Després del final feliç a Manacor, ara és el torn del Constància. Idò bé, a Inca la sang encara no ha arribat al riu, però poc en falta, perquè la situació s’agreuja setmana rere setmana i els jugadors continuen sense cobrar els darrers salaris.

Amenaça de pesos pesants

Però en el cas del Constància, són el president, Jordi Guirado, i l’entrenador, Nico López, els qui han avisat que, si el panorama no canvia, aviat deixaran el club. La qüestió és que, segons el mateix tècnic, la temporada es va planificar amb un pressupost determinat. S’hi incloïen determinades ajudes econòmiques que després no han arribat. I la conseqüència immediata és que els futbolistes no cobren. Per tant, des del club exigeixen que arribin les esmentades partides (de moment, no diuen quina n’és la procedència) per tal de posar al dia tots els pagaments. La situació es manté des de fa temps i corre el perill que, com en el cas del Manacor, acabi petant per qualsevol banda. Un altre equip, doncs, que tot i fer una bona campanya esportiva, es podria veure seriosament perjudicat per errors extraesportius. És una autèntica pena.

Bona feina dels jugadors

Allò que queda clar, però, és que els jugadors estan complint des que va començar la temporada. És evident que a tothom se li pot exigir més, però de moment els nombres són prou bons. Certament, en la darrera jornada el conjunt d’Inca va perdre al camp del Santa Eulària per la mínima (1-0), però el Constància no coneixia la derrota des del 21 de novembre passat. En feia, per tant, set jornades. A més, els homes de Nico López ocupen la tercera plaça, que dóna dret a disputar la promoció d’ascens, amb 39 punts.

Diari de Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.