Crónica 1ª Reg: Escolar 1-1 Llubí At.

El Escolar empata con el At. Llubi
El Escolar empata con el At. Llubi

Alineaciones:

CE Escolar: Emo, Garau, Javi, J Ferrer (Rocha), Ángel, Kiko, Piris (Álvaro), J Moll, Edu, Rafa, M Ferrer (Ribot)

Llubí: Miquel, M Joan, Andreu, David, Alex, José C, Miquel F, Biel, Jose V, Pep, Rafa, Tomeu, Jaume, Gabi, Rafa O.

Gols: 1-0 Edu 27′, 1-1 Alex (penalt) 38′

Colegiado: Antonio Fernandez López

Comentario:

Partit entre dos equips de la part alta de la classificació, que va començar molt travat al mig del camp sense oportunitats clares, primer varen ser els visitants que dins el primer quart d’hora en varen tenir dues a partir d’aqui l’Escolar va dur la iniciativa en joc i ocasions i als 27 min n’Edu obria el marcador després d’una jugana ben executada per els locals. Les ocasions anaven de part a part i en una jugada un poc dubtosa d’una cessió al porter local va arribar un penalt en contra que va donar l’empat als 38 min al Llubí.

La segona part només va tenir un color, el local. L’Escolar va dur el pes del partit en joc i ocasions de gol, fins a tres vegades en J Ribot es va trobar totsol davant el porter i un pic la mala sort, l’altre el porter no va fer pujar el marcador. Als 25 min de la segona part un jugador visitant va sofrir la doble targeta groga, per tant fou expulsat, a partir d’aqui els locals pitjaren més aconseguint més ocasions per marcar però les grans intervencions d’en Miquel i la poca fortuna de l’Escolar, feien mantenir l’empat. Passant de 2 min en Jaume Moll va quedar totsol davant la porteria sense porter i quan més fàcil pareixia marcar un defensa visitant va ser més ràpid i va desbaratar la jugada.

Bon partit defensivament del Llubí i poca sort per l’Escolar va deixar amb empat a 1 aquest partit.

X. Mena para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.