Crónica Prebenjamín: Sollerense 4-1 Rtvo. Arenal

Sollerense en foto de archivo
Sollerense en foto de archivo

Alineacions:

Sollerense: Alex, Raül, Padilla, Sergi, Dani, Carlos, Tomás i Manrique. També han jugat Pere, Benet, Joan i Muntaner.

Rtvo. Arenal: Iker, Oliver, Angel, Bartomeu, Mario, Oscar, Moussa i Adrián. També han jugat Javier, David, Alvaro i Marcos.

Àrbitre: Ivan Berga, molt bona actuació.

Gols: Per el Sollerense dos gols per Carlos i un per Tomás i per en Toni Muntaner. Per el Rtvo. Arenal ha marcat Oscar.

Comentari:

Bon partit el vist al Camp de’n Maiol entre el segon i el tercer classificat de la categoria. Dos equips forts, que juguen bé i ben col.locats al terreny de joc.

Ha començat molt fort l’equip local presionant la sortida de sa pilota a l’Arenal i no deixant-los jugar, fruit d’aquest joc a arribat aviat el primer gol de Carlos, internada per banda dreta i xut col.locat al segon pal que sorpren Iker.

L’equip de l’Arenal ha reaccionat aviat i ha aconseguit empatar rapidament el partit de tir lliure directe aprop de l’area local que Alex no ha pogut aturar.

L’alegria visitant ha durat poc ja que uns minuts després, un altre cop, Carlos feia el 2 a 1, gol molt similar al primer que ell mateix, ja havia marcat.

El partit ha seguit igual, amb molt domini solleric i sense quasi ocasions visitant i aixi ha arribat el tercer gol, ja a la segon part, jugada individual de Miquel Manrique que fa la jugada dins l’area de l’Arenal, xuta a porta, el porter la toca, se li escapa i Tomás molt atent rematxa a gol desde quasi damunt la mateixa retxa.

Després del tercer gol, l’Arenal ha adelantat linies possant a tres jugador a devant, creant perill amb pilotes llargues, però a una contra ben trenada, Toni Muntaner agafa sa pilota, condueix cap a porteria amb la dreta i afusella amb l’esquerra al porter visitant a la seva desesperada sortida, col.locant la pilota a devora el pal esquerre i fent un golas.

Després d’aquest resultat, el Sollerense segueix segon augmentat la distancia amb el altres equips i siguent de moment l’unica alternativa de l’Andratx, lider de la categoria i que l’any passat ja va ser campió.

WWW.UDSOLLERENSE.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.