Crónica Cadete 1ª Reg: Santa Catalina 1-1 Manacor

El Santa Catalina empata con el Manacor
El Santa Catalina empata con el Manacor

SANTA CATALINA : Vich, Lapuente , Serra (Moreno , 63′) , Reynés (Socías , 55′) , James , Àlvarez , Moya , Berenguer (Gómez , 47′) , De Martis , Dorcazberro (Castañeda , 78′) i Fernàndez .

MANACOR : Leon , Galmés , Sastre , Escalas , Ruiz (Navarro , 52′) , Darío , Andreu , Diego (Abel , 52′) , Sansó , Adrian i Febrer .

ÀRBITRE : Andreu Aguiló Afanador .

AMONESTACIONS : Darío (64′).

GOLS: 0-1 (34′) . Pilota que Febrer roba a la defensa local, arriba a la línea de fons i passa enrera perquè ADRIAN marqui de tacó. 1-1 (49′) . Servei llarg del porter Vich i JAMES controla , es desfà de dos rivals i supera Leon, davant la passivitat dels jugadors visitants.

COMENTARI:

Partit jugat al matí al camp de la Penya Arrabal , amb molt de fred (3º) i amenaça de neu durant tot el partit.

El partit va transcorrer al ritme que va posar el Santa Catalina, amb un joc pausat , maniatant l’atac del Manacor i deixant passar els minuts. Al Manacor li va costar molt entrar en joc, varies internades de’n Sansó per l’esquerra i una falta llunyana llençada per Escalas que va acabar al travesser, va ser l’unic perill que va crear. Però una errada de la defensa local va suposar que s’arribàs al descans amb 0-1.

A l’inici de la 2a part es va decidir el partit. Adrian va tenir dues ocasions molt clares per deixar el partit sentenciat, però James va aprofitar una badada del Manacor per empatar i el partit va canviar. El Manacor ho va intentar, però sense joc, sense fe , sense ganes. Al darrers instants una altre vegada Adrian va tenir la victòria a les seves botes, però no va estar encertat.

Felicitar als jugadors del Santa Catalina i al seu entrenador, Joan Vich, pel seu esforç i el plantejament durant tot el partit, i també per la temporada que estan fent. El Manacor, en canvi, no va tenir ambició, ni futbol , ni actitud; va decepcionar per complet i no va demostrar ser un aspirant a guanyar la lliga. Esperam que els seus jugadors i còs tècnic es posin a treballar de valent, perquè estan molt lluny del seu nivell i encara hi son a temps.

MJ para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.