FENT FEINA TOTS PLEGATS SUPERAREM LES DIFICULTATS

Miguel Bestard
Miguel Bestard

Tots sabem que el 2.010 se presenta com un any difícil per a l’economia de les persones, de les famílies i de la societat en general. També per als clubs de futbol que formen la nostra família futbolística. En temps de crisi, els membres de cada família s’han d’ajudar i mostrar-se més units que mai; i això ès allò que volem des de la Federació: fer feina tots plegats per lluitar contra les dificultats i dur endavant les nostres il·lusions i esperances.(segueix)

Sortosament, a la FFIB ja fa anys que tenim un ambient d’unitat que mos ha permès millorar el futbol federat de la nostra comunitat: Tenim més fitxes que mai; hem incorporat a la FFIB tots els clubs de Futbol Sala; les nostres seleccions mos fan sentir orgullosos; hem modernitzat la feina burocràtica de la Federació i hem posat a disposició dels clubs les eines informàtiques necessàries; som pioners en la implantació de Desfibriladors a tots els camps de futbol; estam organitzant més cursos de formació a les escoles federatives…

Són moltes fites aconseguides que volem mantenir i millorar. Som conscient que sense la l’ajuda de tothom no haguéssim fet res de res. Gràcies, per tant als futbolistes, als directius, als comitès d’Àrbitres, d’Entrenadors, de Futbol Sala; a l’Escola d’Entrenadors, a l’Escola d’Àrbitres, a la Mutualitat, als col·laboradors i, per descomptat, a la meva Junta Directiva.

Per fer front a les dificultats econòmiques tornarem a posar en marxa iniciatives com la dels sortejos de cotxes, que l’any passat deixaren prop de 900.000 € d’ajudes a les economies dels clubs de Regional i Tercera Divisió. La FFIB està per això: per posar d’acord a tothom i per facilitar la feina desinteressada dels directius dels clubs. Quan sorgeixen les dificultats, sabeu que me teniu a la vostra disposició per mirar de trobar una solució. Sempre amb un objectiu principal: que els joves jugadors de futbol puguin practicar amb garanties el seu esport preferit i que s’eduquin com a esportistes i com a persones.

Una abraçada a tots en aquest 2.010 que comença.

Miquel Bestard

President de la FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.