PARTIT DE FÚTBOL 3ª DIVISIÓ CAMPOS- FERRERIES A FAVOR DE LA PROMOCIÓ DE LA DONACIÓ DE SANG

El Campos más solidario
El Campos más solidario

L’ Associació de Donants de Sang de Mallorca I EL Club Esportiu Campos, van col•laborar a les passades col•lectes del municipi de Campos, en les que el Club Esportiu Campos va obsequiar a tots els donants que es van apropar a donar sang amb un carnet de soci del club per lo que queda de temporada.

Aquest diumenge a les 15:30 i amb aquest motiu, el camp de l’ equip de 3ª divisió, Campos, es vestirà de vermell en favor de la promoció de la donació de sang. A l’ acte assistirà el President de l’ Associació dels Donants de Sang de Mallorca, Llorenç Vallori i haurà actes de promoció de la donació de sang.

Llorenç Vallori

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.