Crónica 1ª Reg: Escolar 1-0 Binissalem B

El Escolar se impone por la mínima al Binissalem B
El Escolar se impone por la mínima al Binissalem B

Alineacions:

C.E. Escolar: Guillem; Iván, Marc, García, Domínguez; Durán, Romero, Roig, Edu, Juan; García II

També jugaren: Mollero, Moyà, Alejandro, Maimo

Binissalem «B»: Sebas; Ripoll, Víctor, Nene, Moyà; Fiti, Oliver, José, Lluís T.C.; Dols, Borràs

També jugaren: Rumbo, Coll, Àngel, Daviu

Gols: 1-0 Min. 52 Iván

Amonestats: C.E. Escolar: García, Alejandro, Roig

Àrbitre: Juan Antonio Lobón García Assistit per Juan Manuel Font i Eduardo García

Crònica del partit:

Diumenge fred en Es Figueral on ha guanyat el que més ho ha intentat. La primera part ha estat unes anades i vengudes dels dos equips, sobretot a pilota aturada. Fiti, a la treta d’un córner, va fer lluir-se al porter local i, llavors, Borràs en un contratac envià una pilota defora després de dos retalls.

Per part de l’Escolar, que foren dirigits per un gran García (I) i un insistent García (II) que encapçalà l’atac local, obligà a Sebas dues vegades consecutives a conservar el zero a la seva porteria. I ja va ser a la segona part quan es va moure el marcador.

Una jugada ben trenada dels verds acabà amb una passada enrera de Moyà on Iván amb un xut ràs envià la pilota lluny de Sebasadelantant així als locals. A partir d’aquí, va ser un monòleg de l’Escolar on la figura de Sebas va ser protagonista evitant el que hagués pogut ser una derrota més àmplia. A les acaballes del partit, els visitants ho intentaren tímidament però el marcador no es va tornar a moure.

Bon Nadal a tots i feliç 2010! Anau alerta amb la xocolata, que si no es fon bé, no és bona…

Isaac del Bini «B» para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.