Crónica Alevin 1ª Reg: Sollerense 8-0 Independiente

El Independiente sale goleado de Soller
El Independiente sale goleado de Soller

Sollerense: Salva, Damià, Joan, Adrià, Aitor, Lluc, Toni, Sergi, Andrés, Jaume i Pereira. Banqueta: Joan Carles, Ramon, Pep i Tomás. Entrenador Jesús Brugos

Independiente: Mubotok, Soler, Manuel, Pau, Marlon, Marco, Andrés, Marc, Yeray, Nikola, Alejandro. Banqueta: Nicolás i Cozar. Entrenador: Antonio Sánchez

Arbitro: Tirado Montilla (Bona actuació)

Comentario:

Partit disputat al Camp d’en Maiol de Sóller amb un ambient molt fred de aproximadament 6º C. i amb totes les montanyes plenes de neu.

El Sollerense ha començat dominant el partit però amb molta ansiedad per marcà i aixó li ha provocat no trenar bones jugades de gol. Al minut 7 arribaria 1 dels 3 gols anulats als sollerics quan n’Andrés fa falta al porter quan va a rematar un corner, al minut 11 era en Pereira que aprofitava una bona passada d’en Jaume però el porter la desvia a corner, l’Independiente intentava arribà a la porteria sollerica i al minut 14 una contra acaba amb un tir fregant la fusta de la porteria del Sollerense, 1 minut després el Sollerense respon amb un mà a mà de n’Andrés amb el porter però aquest fent una bona estirada desvia la pilota. AL minut 22 l’arbitre xiula falta i en Sergi aprofita que el porter s’en va al pal per marcà la barrera per tirar a porta i fer el 1-0.

A la segona part tot canviaria radicalment, els sollerics més centrats i intentant jugar més la pilota han fet una excibició de bon futbol, als 35 segons n’Andrés marca després d’aprofitar una bona passada d’en Jaume, al minut 2 un tir d’en Pereira es desviat per el porter i el rebuig l’agafa en Toni que tira a fora, al minut 3 es en Jaume el que aprofita una passada d’en Sergi per fer el tercer, al minut 7 n’Adrià remata un corner que pega a un defensa de l’Inde i acaba en gol i al minut 9 n’Andrés aprofita una mala treta del porter per fer el 5-0. Aquets 10 minuts han estat decisius i han fet claudicar al palmesans, tot i aixó l’Inde ha tengut un parell d’ocasions sobretot el seu jugador Marlon però que ha aturat perfectament el porter Ramon. Al minut 16 n’Andrés fa el seu tercer gol rematant una treta de corner, al minut 19 en Pep marca el seu primer gol de la temporada fent un gran gol amb l’esquerra i per tot l’escaire i per acabar la goletjada en Jaume al minut 22 remata dins l’àrea superant el porter per alt, al final del partit un fort tir desde la frontal es aturat per en Ramon fent una nova aturada e impedint marcà el gol de l’honor a l’Independent.

Per acabar desitjar a tots unes Bones Festes i esperar que aquest 2010 dugui un poc de cordura a la FFIB i el comité d’apelació acepti el recurs presentat per el Sollerense.

VOLEM JUSTICIA-FFIB CULPABLE

C’as Catleret

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.