Marga Sánchez dimiteix com a presidenta del C.F. Sóller

L'expresidenta del club, Marga Sánchez.
L'expresidenta del club, Marga Sánchez.

Joan Vicens

La fins ara presidenta del Club de Futbol Sóller, Marga Sánchez, ha presentat la dimissió al càrrec. La dirigent del club durant les dues darreres temporades i mitja posa així el seu punt i final al lligam que l’unia amb el club.

Sánchez va presentar el document de dimissió a la seu de la Federació Balear de Futbol ahir capvespre. En declaracions a Sa Veu, la ja expresidenta ha explicat que «en aquests moments no puc atendre el club com es mereix». Marga Sánchez no ha volgut fer més declaracions i ha anunciat que donarà a conèixer la seva postura en unes setmanes.

Antoni Burgos i Llúcia Oliver seran les persones que ara assumiran la gestió del club, segons han confirmat ells mateixos.

La dimissió de Sánchez es produeix dos dies després que els jugadors de la primera plantilla protagonitzassin dues assegudes de protesta en el transcurs del partit de lliga que jugaren contra l’Andratx.

www.saveudesoller.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.