Crónica L. Nacional Fem: Cerdanyola 4-2 Polvoritense

Jugada del partido

Femení Cerdanyola: Patri García, Josune (Irene, 78’), Eve, Nerea, Laurita, Carla, Mayo, Flor (Rendon, 60’), Carmen (Tania, 45’), Ausi i Natalia (Alba, 71’) -suplents- Andrea Carrillo (portera).

Entrenadors: Rafa Torres i Brian Bombardo.

UD Polvoritense-La Marina: Cris Benítez, Padilla, Bosque, Maria González, Alcántara, Morón, Mc Carthy, Mirelles, Eva Díez i Jessica Martínez.

Entrenador: Bruno Noykovic.

Àrbitres: Sr. Sánchez Valero, auxil•liat per Giménez García i Guerrero Pérez.

Gols : 30’ 1-0 Eve Moreno, 54’ 2-0 Ausi, 73’ 2-1 Eva Díez, 77’ 2-2 Morón, 90’ 3-2 Tània Torrecabota (p), 92’ 4-2 Carla Bartolomé.

Comentari:

Patida victòria del Femení Cerdanyola davant el Polvoritense

Tot i posar-se el Cerdanyola amb dos gols d’avantatge, les visitants igualaven el partit i en els últims minuts les locals signaven una victòria per 4 a 2.

Davant d’un Polvoritense sense reserves i amb un nivell més baix que la temporada passada, el Femení Cerdanyola no demostrava la seva superioritat i acabava patint fins al final per endur-se els tres punts.

Les locals començaven l’encontre una mica fredes, com el temps, i tot i la superioritat tècnica no creaven jugades de perill a la porteria rival. Durant la primera mitja hora, el control i la iniciativa del joc el tenia el Cerdanyola, però el gol no arribava. Nerea amb un remat de cap al travesser i Natàlia en dues aproximacions lleus suposaven les úniques accions destacades de l’encontre. La manca d’ocasions al llarg de tot el primer temps, la trencava Eve Moreno amb un gol de falta directa llençada des de gairebé mig camp. La ex-jugadora del Polvoritense demostrava una vegada més la seva potència de xut i es reafirmava com una de les peces clau del Cerdanyola.

En el segon temps, el Cerdanyola, amb la incorporació de Tania, acabava en la fredor de la primera part i començava a moure la pilota amb més ritme. Ausi, molt atenta, aprofitava la avançada posició de la portera Cris Benítez i col•locava una vaselina des de la línia de tres quarts, que significava el 2 a 0 per les de casa. El Cerdanyola mantenia la possessió de pilota, sense ocasions clares, però amb un domini de la situació. Tanmateix, quan semblava que el partit estava encarrilat, dues accions puntuals de les visitants van suposar un empat completament inesperat. Eva Díez, al setanta-tres, recollia un refús dins l’àrea i sola engaltava un xut imparable; i Morón, al setanta-set, provava un xut creuat des de lluny que Patri García no podia blocar i la pilota travessava la línia de gol.

A falta de poc minuts pel final, el Cerdanyola no va perdre els nervis i va continuar atacant amb insistència, creant les ocasions més perilloses de tot l’encontre. La recompensa arribava al minut noranta, quan l’àrbitra assenyalava penal per unes mans innocents d’una defensa del Polvoritense. Tània, amb molta sang freda, transformava la pena màxima amb un xut ras i col•locat. Ja en el temps afegit, a la sortida d’un servei de banda, Carla engaltava un xut des de la banda que superava per dalt a la portera visitant i significava el definitiu 4 a 2. Victòria, doncs, tot i no jugar al millor nivell, d’un Femení Cerdanyola que portava quatre jornades sense guanyar i que necessitava trencar aquesta dinàmica negativa per tornar a ocupar la part mitja-alta de la classificació.