El Sábado Gran Fiesta del Fútbol en Montuiri

Veterans del Montuiri
Veterans del Montuiri. Pulsar para ampliarla

El C.D Montuïri espera amb molta il•lusió la jornada de dissabte dia 12 de desembre, i es que la directiva montuïrera fa més d’un mes que està preparant aquesta jornada festiva. A les 11:30 hores es disputarà un partit entre el CD Montuïri i la U.E Porreres de categoria “veterans”.

Després està previst un dinar de germanor al Restaurant Es Revolt entre les directives, aficionats i ex jugadors dels dos clubs històrics. A partir de les 16 hores començarà el partit més interessant de la quinzena jornada de tercera divisió “Montuïri – At Baleares”, i a partir de les 18 hores el partit de segona regional entre el Montuïri i el Porreres.

Un partit que els aficionats recuperen després de molts d’anys sense el gran derbi. Però la jornada no acaba aquí, després està prevista una gran torrada i una xocolatada, la millor música, l’actuació de la Montukada, etc.

CD. Montuiri

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.