Crónica Cadete 1ª Reg: Mallorca 1-1 Manacor

El Manacor empata a uno con el Rtvo. Mallorca
El Manacor empata a uno con el Rtvo. Mallorca

REC. MALLORCA : Servera , Molina (Lladó, 61′) , Murillo , Meneses , Hidalgo , Hernàndez (Vigil, 61′) , Estarellas , Paez , Reus (Torres , 57′) , Thomas i Riutort (Olinga, 50′).

MANACOR : Ríos , Estrany , Sastre , Escalas , Galmés , Darío , Diego (Andreu , 41′) , Sansó , Adrian , Abel i Febrer (Manu , 41′).

ÀRBITRE : Manuel Olmos Hervàs. Amonestà a Paez (64′) i Murillo (68′) pel Rec. Mallorca i a Escalas (39′) , Abel (41′) , Estrany (48′) , Sansó (54′) i Ríos (75′) pel Manacor.

GOLS : 0-1, (8′). Falta que llença Abel, remata Escalas al travesser i SASTRE aprofita el desconcert del porter Servera per avançar el Manacor al marcador. 1-1, (35′). Tir de fora de l’àrea d’ALEJANDRO HERNÀNDEZ que supera Ríos per alt.

COMENTARI:

Bon partit el jugat a la gespa natural de Son Bibiloni, entre el 1er i el 3er de la classificació. Emoció, intensitat, ocasions, pals, polèmica… els aficionats què anaren a veure’l varen passar una bona tarda.

A pesar que el Manacor es va avançar molt prest al marcador en una jugada aïllada, el Rec. Mallorca va dominar clarament a la 1a part. Movia la pilota d’una banda a l’altre, sense que el Manacor fos capaç de recuperar-la en cap moment. La banda esquerra, amb Xisco Hidalgo i Riutort i el joc pel centre d’Ayrton Paez, eren un malson per la defensa manacorina. Paez va enviar un tir al travesser i el gol de l’empat es veia venir en qualsevol jugada de l’equip local i va arribar a 5′ del descans. 5′ que varen donar peu a la polèmica. Dues entrades dures a Brandon Thomas i a Riutort varen enfadar a l’equip local, i una mà de Murillo dins l’àrea va ser protestada pels visitants.

A la 2a part les coses varen canviar per complet. El Manacor va fer una presió asfixiant a al sortida de pilota del Rec. Mallorca i va recuperar moltes pilotes en camp contrari. Els extrems, Andreu i Manu, varen començar a entrar en joc, i les ocasions es varen succeïr a la porteria de Servera. Adrian, totsol, va llençar fora una assitència de Manu; Abel va enviar al pal una passada enrera del propi Adrian; i a Darío li tragueren de damunt la línea de gol, un remat de cap a la sortida d’un córner. El Rec. Mallorca també ho va intentar, amb l’entrada d’Olinga a l’extrem esquerra i amb dues faltes que Paez va desaprofitar.

L’àrbitre, que s’ho devia estar passant bé, va afegir 5′ i varen donar molt de joc. Primer el Rec. Mallorca va estar a punt d’aprofitar un embolic dins l’àrea per endur-se’n el partit; però després el Manacor va fer una gran jugada col.lectiva, que va deixar Abel davant Servera i el seu tir va tornar ensopegar amb el pal, per deseperació de l’afició manacorina i dels propis jugadors visitants.

En resum, un empat que no acabà de deixar satisfet a ningú, excepte a l’At. Balears, nou líder de la classificació. Des d’aquí felicitar als dos equips pel gran esforç que feren i per l’espectacle que donaren, i a pesar de la tensió del partit en alguns moments, l’esportivitat es va imposar quan va acabar el matx.

MJMB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.