Petra: monroig ,miquel s ,victor ,miki .juan a ,toni monroig ,joan p ,pedro ,miquel j ,miquel ,tofol ,llorens ,toni.

Escolar: tofol ,ivan ,piris ,j ferrer ,marti ,moreno ,fran (alvaro) ,rafa (salva) ,j moll ,vado (edu) ,rocha (juanma).

gols: 0-1 fran 48 segons ,1-1 miquel 6 min. ,1-2 rafa 36 min.

Comentari:

Partit entre dos bons equips que no defraudaren des de el començament,el conjunt visitant va començar dominant la pilota i als 48 segons d’una jugada ben trenada des de darrera,en Fran aconseguia inaugurar el marcador ,0-1. el ritme del partit era molt fort, ningu donava la pilota per perduda,ocasions pels visitans i a la primera arribada del conjunt local, en Miquel empatava l’encontre, 1-1. L’equip local intentava arribar a la porteria defensada per en Tofol pero cada pic eren aturats per la defensa visitant, els gabellins per la seva part tenien més el control de la pilota, fruit d’això i després de dues ocasions més arribava el 1-2 obra d’en Rafa als 36 min. ,bon joc per part dels dos equips,i amb aquest resultat s’arribava al descans.

La segona part fou igual que sa primera, domini altern, ocasions per part dels dos equips però que no feren moure el resultat.