El Son Roca pierde con el Llubí

Alineacions

Son Roca At- Cristian, Mallen, Lopez Gil, Bosero, Ginesi(Maximiliano), Mira(Facundo), Perez(Gomez), Rodriguez, Ramos(Andrade), Del Giudice, Ybarra.

CDA LLubí– LLorenç, Guardiola, Huguet, Daro Cougil(Biel Marti), Figuerola, Mateu Alorda, Rissos(Socias), Muli(Tomeu Alomar), Bauçà, Pep LLuis(Miquel Florit), Biel Alomar.

Arbitre: Sr Gabriel Canaves Fontana, ajudat per Hinarejos Burgel i Junquera Talavera. Be en linies generals, pero podia haver aturat mes el joc violent dels locals, aixi i tot en va expulsar a dos.

Targetes– Del Giudice, Cristian, Lopez Gil, Mira, Rodriguez, Gomez. Doble groga a Ybarra i vermella directe a Bosero. per part del Son Roca At. I Figuerola, Biel Alomar, Guardiola i Rissos per part del CDA LLubí.

Gols: 0-1, Huguet, min 9, 0-2,Risssos, min 14, 0-3, Muli, min 22, 0-4,Mateu Alorda, min 62, 1-4, Lopez Gil, min 64, 2-4, Maximiliano, min74, 2-5, Pep LLuis, min 75, 3-5, Maximiliano, min89

Cronica

Segon partit consecutiu amb victoria del LLubí davant un Son Roca que no aixeca el cap. L’equip local desplega durant els noranta minuts una duresa que a vegades rossa la violencia, i que no afavoreix gens al joc ni al seu equip ja que de les darreres 8 jornades han sofert un total de 15 expulsions.

El partit va començar amb un clar domini visitant , aixi i tot amb el 0-0 el Son Roca va disposar d’una clara ocasio per avançarse al marcador, pero LLorenç va desbaratar el xut.

Als 9 minuts falta a favor del CDA xutada per Andreu Huguet , que tranforma magistralment, tambe s’ha de dir que el seu porter se la va empassar un poc. El LLubi atacava cada vegada amb mes facilitat i en una gran jugada arribà el segon gol del golejador llubiner Rissos, amb un xut creuat per damunt del porter Cristian.

Al minut 22 despres d’una jugada per banda Muli establia el 0-3 amb el qual s’arribaria al descans. els 20 darrers minuts de la primera part foren de domii visitant pero sense crear gaires ocasions de gol.

La segona part començava amb la mateixa tònica que havia acabat la primera, el CDA atacant pero sense creae ocasions clares. Pero al minut 62 un clar penalti transformat per Mateu Alorda posava el 0-4.

Dos minuts mes tard i amb un jugador del LLubí en terra els locals obrien el seu casiller, gol que ha estat recriminat pels jugadors llubiners.

El Son Roca no ha baixat els braços i fruit d’aixo ha arribat el 2-4 que pareixia que tornava a haver partit. Empero el LLubí no s’ha posat gens nerviós, i un minut despres li ha fet el 2-5, gracies al gol de Pep LLuis, en una jugada on tampoc no han tirat la pilota a dafora, quan un company seu tambe estava en terra, fet que tambe el Son Roca ha recriminat.En els dos casos la deportivitat ha brillat per la seva ausencia.

I ja en el darrer minut Maximiliano ha establert el definitiu 3-5.

En definitiva , un CDA LLubí que de cada vegada troba mes el seu joc i pot fer coses important a aquesta lliga si segueix aixi.I un Son Roca At que hauria d’intentar jugar un poc mes a futbol , que en definitiva es a lo que hauria d’anar i deixarse de tanta duresa, perque d’aquesta manera en normal que sofresquin tantes expulsions.