Crónica 1ª Reg: Binissalem B 5-0 Pilares la Soledad

El Binissalem B golea al Pilares
El Binissalem B golea al Pilares

Alineacions:

Binissalem «B»: Sebas; Rosselló, Villalonga, Nene, Ripoll; Fiti, Dols, Lluïs T.C., Oliver; Borràs, Daviu

També jugaren: Àngel, José, Andoni, Ruberts

Pilares La Soledad: Molina; Fiol, González, Pérez, Blanco; Bestard, Mohamed, Soufiane, Quesada; Fiol II, Pizá

També jugaren: Jordi, Pilares, Valiente, Soria, Campuzano

Gols: 1-0 Min. 23 Borràs, 2-0 Min. 72 Daviu, 3-0 Min. 76 Ruberts, 4-0 Min. 83 Andoni, 5-0 Min. 86 Lluís T.C.

Amonestats: Binissalem «B»: Nene, Fiti, Rosselló, Borràs, Ripoll, Villalonga, Dols y Pilares La Soledad: Valiente, Campuzano i vermella directa per Quesada després d’una amonestació

Àrbitre: Joan Toni Coll Pérez, Assistit per José Antonio Martínez Armijo i Óscar Diójenes Tubín Ferrando

Crònica del partit:

Partit marcat per la necessitat de guanyar per part dels dos equips per la seva situació en la classificació on el Binissalem ha apostat per un joc més ofensiu. Després de dos tirs llunyans d’Oliver i Borràs, el primer dóna una excel·lent passada al segon que s’anticipa al porter visitant marcant així el primer gol local. Poc després, el visitant Quesada, deixà el seu equip amb deu, la qual cosa, a la llarga, perjudicaria a l’equip. L’inici de la segona, s’ha caracteritzat per una aturada de corrent que ha tengut el partit aturat durant quinze minuts. Aquest fet espavilar els blaus que, en superioritat numèrica i un futbol més clar, anaren a pel partit. Al minut setanta, José aprofita una passada llarga i després d’un retall provoca un penal que Daviu marcà sense problemes. Això obrí el camp i permeté les internades de Lluís T.C. que participà en els tres darrers gols. Ruberts, després d’una bonica jugada amb Lluís T.C. i finalment amb un barret al darrer defensa, marcà el tercer gol local. El quart arribà amb una pilota amb profunditat de Dols cap a Lluís T.C. i aquest va fer una passada al centre on Andoni aprofità per marcar el seu primer gol. I a les acaballes, una altra passada amb profunditat cap a l’omnipresent Lluís T.C. provocà un mà a mà on el davanter local aconseguí el gol que tant ansiava. Victòria anímicament important pels locals que deixa tocat a l’equip visitant.

Isaac del Bini «B» para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.