Crónica Prebenjamín: At. Paguera 1-7 Sollerense

DANI, ESPECIALISTA EN PASSADES DE GOL
DANI, ESPECIALISTA EN PASSADES DE GOL

Alineacions:

At. Paguera: Adrian, Martorell, Sanchez, Marcos, Miquel Sanchez, Cristian, Perez i Salom. També han jugat José i Navarro.

Sollerense: Pere, Raül, Dani, Sergi, Carlos, Benet, Tomás i Miquel. També han jugat Alex, Joan, Xavi i Marc.

Àrbit: Fernando Colom. Perfecte actuació, ensenyat molt als nins.

Gols: 0-1 Miquel, 0-2 Tomás, 0-3 Sergi, 0-4 Tomás, 0-5 Carlos, 1-5 Salom, 1-6 Benet i 1-7 Tomás.

Comentari:

Molt bon partit del Sollerense que no ha trobat opocició en el equip de l’At. Paguera i ja al minut 1, Miquel havia marcat el primer gol solleric. El partit ha seguit igual, amb un clar i contundent domini solleric que no deixaba fer cap jugada ni quasi pasar del mitg camp als calvianers, que domes arribaven a pilota aturada.

Aixi poc a poc han anat caiguent els gols a favor del Sollerense, trobant-se rapidament amb un marcador contundent a favor que ha donat la tranquilitat necessaria per seguir jugant bé sense cap pressió.

El defensor Sergi ha aconseguit sorprende al porter de l’At. Paguera que jugava avançat i de mitg camp ha aconseguit un golas. En Tomás avui ha esta impecable creant perill constant per la banda, fent tres gols i alguna passada de gol.

TOMÁS, AUTOR D'UN HAT-TRICK
TOMÁS, AUTOR D'UN HAT-TRICK

Molt bon partit de’n Carlos, recuperant pilotes i donant joc a les bandes, on una vegada més Benet creaba, també molt de perill. Destacar a Dani, que si be encara no ha fet cap gol a la lliga, un dia més i ja es habitual ha donat unes quantes passades que han acabat amb gol, i aixó que avui jugaba de lateral per la dreta.

Per últim, destacar a l’àrbitre, en Fernando Colom, tot un vetera, que en els seus temps com àrbitre de tercera divisió solia dirigir els derbis insulars i de rivalitat més forta i que ha de ser mestre i referent dels àrbitres novells, ja que es tot un exemple a seguir.

UD SOLLERENSE.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.