Crónica Cadetes: At. Baleares 3-0 Manacor

Jugada del partido
Jugada del partido

AT. BALEARS: Àlvaro , Miró , Fierro , Pons , Pla , Tegeo (Quetglas, 52′) , Bueno , Gonzalo (Ramis, 62′) , Josele , Àlex Mateo (Andrés , 52′) i Xavi López (Carlos Javier , 52′) .

MANACOR : Ríos , Galmés , Sastre , Escalas , Estrany , Darío (Adrian , 47′) , Sansó , Febrer , Diego (Ruiz , 58′) , Abel (Cabrer , 70′) i Andreu .

ÀRBITRE : Santiago Rigo Sastre . Cap jugador amonestat.

GOLS :

1-0 , (41′) , Josele aprofita una indecisió de la defensa visitant, s’interna per banda dreta , centra a l’àrea i ÀLEX MATEO marca de tir creuat.

2-0 , (45′) , Àlex Mateo es desfà de 2 jugadors a l’extrem dret , fa la passada enrera i XAVI LÓPEZ , que es troba inexplicablement tot sol, marca a plaer.

3-0 , (68′) , centrada de Josele de la dreta i ANDRÉS marca amb un bon remat de cap.

Comentario:

Victòria contundent de l’At. Balears damunt el Manacor, en un partit deslluit pel fort vent que feia dissabte a l’Estadi Balear.

El partit va començar dominat pel Manacor, que va fer dues jugades molt perilloses per banda dreta de Febrer, una de les quals va ser rematada per Andreu, fent una bona aturada Àlvaro. A poc a poc l’equip local va anar tenint més possessió de pilota i el joc es desenvolupava al mig camp, començant a arribar l’Atlètic amb jugades perilloses de Josele per banda dreta i José Bueno pel mig. Als darrers minuts de la 1a part dues ocasions clares , Josele al travesser de tir llunyà i un contraatac del Manacor que Abel, ma a ma davant el porter no encerta a definir.

A la 2a part el partit es va acabar als 5′. El Manacor es va quedar al vestidor, i tot i que tenia el vent en contra, va fer 40′ lamentables. L’Atlètic va jugar molt bé, en va fer 3 i haguessin pogut ser 6, jugant a plaer i sense patir en cap moment.

En resum, una gran victòria de l’Atlètic Balears, clar candidat al títol, i una derrota dura pel Manacor, que haurà de treballar molt per arribar al final de lliga amb opcions d’estar al capdavant.

MJMB para Fútbol Balear

Fotos J. Fernandez

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.