Crónica 3ª Reg: Son Macia 2-1 Palma Son Gotleu

Son Macia
Son Macia

Son Macia: Suro, Mascaro, Antonio, Forqueta, Sitges, Ferrino (Ceba), Fullana, Mola (Miquel), Benus (Formatge), Sureda, Damia.

Palma Son Gotleu: Godoy, Quintana (Palenzuela), Rodriguez, Sanchez, Garcia, Arias, Caballero (Emeca), Escamilla, Sanz (Martinez), Moreno (Lopez), Genovart.

Gols: 0-1 min. 27 Genovart, 1-1 min. 53 Mola, 2-1 min. 72 Mola

Arbitre: Bernardo Oliver Martinez. Regular.

Mostra targetes grogues als locals Forqueta, Mola, Sitges, Fullana i Sureda. Als visitans Godoy, Quintana, Palenzuela i escamilla. Vermella al visitant Rodriguez.

Comentari:

Primera part molt travada amb mes ocacions per els macianers que per els visitans, pero despres d’un gol anulat pe fora de joc als locals, els visitans fan un contratac que plega descolocat el Son Macia i marcan el primer gol. A la segona el Son Macia surt en forÇa,al 53 minuts Mola remata una bona pujada d’en Ceba per la banda dreta i empata el partit.

Els macianers no se conformen i segueixen empenguent fort, els visitans tenen dificultats per aturar-los i en el minut 70 el jugador visitant Rodriguez fa una forta entrada al mitg del camp i va ser espulsat justament. Al Son Macia se li posava tot de cara per dursen el partit i no ho va desaprofitar ja que poc despres, en una de «vivaretxos», en Damia treu amb rapiesa una falta a la frontal perque en Mola marqui el segon.

La grada era una festa, pero el Son Gotleu es va posar a presionar (amb un home menys) i va conseguir embotellar al Son Macia durant molts minuts al seu camp. Amb molt de sufriment i amb alguna bona parada d’en Suro els macianers aconseguiren mantenir el resultat i sumar una nova victoria que dona anims a un nou club que poc a poc va fent coses positives.

Diumenge que ve a les 16.30 s’enfrenta al lidet, el Sta. Maria At. que ha guanyat tots els partits que ha disputat. Dificil rival al que el Son Macia mirarà de romprer-li la ratxa al seu terreny.

MP para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.