El Son Macia un equip historic de sa comarca de Llevant

.

El Son Macià és un grup format per gent treballadora que a poc a poc i amb esforç ha aconseguit aspirar a tot.
El club, de més de quaranta-cinc anys d’història, ja en duu nou anys federat i amb grans projectes de futur. Aquesta temporada es presenta molt esperançadora, amb un cos tècnic renovat, format per Rafel Santandreu, Xavier Pujades, Sion Rebassa i Javi Carrasco, així com el reforç de nous jugadors.
La directiva del Son Macià, que consta de Just (president), Biel (vicepresident) i Damià (tresorer), juntament amb la resta de l’equip aprofiten per agrair als patrocinadors i a l’afició el suport que ens donau en aquest nou projecte.

Visca el Son Macià!

Tofol para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.