Crónica 1ª Reg: Escolar 6-0 Sta. Catalina

El Escolar golea al Santa Catalina

Alineacions:

Escolar: Emo, Garau(ivan), Piris, Moreno, Rocha, Salva(Edu), Gomila, Moll (Tofol), Vado(Juanma), Rafa, Ferrer (Alvaro)

Sta Catalina: Diop Saer, Raul, Francisco, Manu, Hidalgo, Adrian, Pascual, Cristian, Nicolas, Do Santos, Colom, Walter, Octavio, Vicente.

Gols: 1-0 Vado 6´, 2-0 Moll 7′, 3-0 Vado 38′, 4-0 Ferrer 49′, 5-0 Edu 78′, 6-0 Rocha 84′

Comentari:

Partit que comença de dues maneres molt distintes a tot el fet fins ara, primer per jugar en dissabte i l’altre per l’actitud amb la que va sortir i jugar l’equip local.

L’escolar venia de perdre i donar mala imatge la semana passada i davant la seva afició no volia decebre ,motiu suficient ja que des de el 1r minut els locals sortiren imposant molt de ritme i bon joc, fruit d’això als 5 min ja havien tengut dues ocasions i tret dos balons des de la cantonada, a la 3a ,va arribar el 1r gol aconseguit per en Vado. Sense temps per digerir aquest gol, 1 min desprès arribava el 2n gol fet per en J. Moll, els locals asfixiaven al Sta Catalina amb bon joc, ocasions i possesió de la pilota, als 38 min en Vado aconseguia el 3-0 amb el que s’ arribava al descans.

Només començar la 2a part l’equip gabellí va demostrar que en volia més, i als 4 min de la represa en M Ferrer posava el

4-0, l’escolar va realitzar tots els canvis però res no va canviar a n’es «Figueral», ocasions i bon joc que dugueren als 78 min el 5-0 fet per n’Edu i als 84 min va arribar el definitiu 6-0 per part d’en Rocha.

Bon partit per l’escolar i per tot el public assistent.