Crónica 1ª Reg: Binissalem B 1-2 Juv. Bunyola

El Binissalem B pierde en casa con el Juv. Bunyola
El Binissalem B pierde en casa con el Juv. Bunyola

Alineacions:

Binissalem «B»: Sebas; Àngel, Ripoll, Rosselló, Moyà; Víctor, Oliver, Lluís T.C., Dols; José, Fiti

També jugaren: Ramis, Coll, Sastre, Ruberts

Juv. Bunyola: Campins; Salom, Campins II, Gomila, Salom II; Verdera, Burguera, Font, Verdera II; Guille, Cabot

També jugaren: Pedro, Rodrigo

Gols: 1-0 Min. 10 Fiti, 1-1 Min. 35 Guille, 1-2 Min. 40 Cabot

Àrbitre: Salvador Fornés Bover assistit per Miguel Donato Pedreira i Eduardo Cenarro Burrueco

Amonestats: Binissalem «B»: Ruberts, Ripoll, Coll, Rosselló, Sebas, Ramis. Juv. Bunyola: Salom, Guille, Campins, Verdera

Crònica del partit:

Abans de l’inici del partit, s’ha fet l’entrega floral al jugador local, Andreu Daviu, per la llastimosa pèrdua del seu pare. Des d’aquí aprofitam per expressar a tota la família el nostre màxim condol.

El partit ha començat amb un Binissalem convençut de canviar la dinàmica dels darrers resultats. Víctor, amb un xut llunyà, avisà del que vendria. Dols, agafà la pilota a tres quarts de camp i es marcà una jugada personal driblant a tots els jugadors que li venien al pas, acabant amb una passada de la mort amb la qual Fiti, ben situat, s’encarregà de marcar el primer gol del partit.

Un ambiciós equip local intentà doblar l’avantatge però un lliure directe transformat per Guille i una vaselina de Cabot amb possible estat de fora de joc, capgiraren el marcador a favor del visitant.

A la segona part, un Bunyola conservador, s’encarregà d’adormir el joc encara que els locals tengueren les seves oportunitats amb internades de Lluís T.C. amb poca sort en la finalització. Amb aquest resultat, el Bunyola s’apropa a les posicions tranquil·les de la classificació i els locals veuen, una vegada més, el que costa sortir de les posicions baixes.

Isaac del Bini «B» para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.