Crónica Preferente: Soller 4-3 Binissalem «B»

Victoria in extremis del Soller ante el Binissalem «B»

Soller: Iván, Ll. Quirís, Ianis, M. Oliver, M. Ramon, Rubén(Castelló), X. cladera, Andreu(Marcos), M. Tovar, T. Reynés(P. Sánchez), Tuni.

Binissalem «B»: Molina, Pere(Moyà), Blai, Reus, Tronxo, Joaquín, Fran, Lorente, Dani Torres, Pol, Barto.

Goles: 1-0 Rubén min. 12, 1-1 D. Torres min. 15, 2-1 M. Tovar min. 23, 2-2 D. Torres de penalti min. 24, 2-3 Barto min. 64, 3-3 T. Reynés min. 67, 4-3 T. Reynés min. 86.

Árbitro: Luís Haro Rodríguez asistido en bandas por Miguel Morey Camara y Ramon Llabres Galmes.

Tarjetas: amarillas por el Soller a M. Ramon, Rubén, X. Cladera, M. Tovar y Marcos y por el Binissalem «B» a Joaquín, Fran, Pol y Barto y expulsión por doble amarilla a Barto min. 86

Partidàs vist a Ca’n Maiol. Gols, ocasions, aturades, intensitat, tensió…un dels millors partits vists a Sóller aquesta temporada. Cal destacar que no era primer contra segon, sino primer contra dessetè. Soller – Binissalem B.

Aviat se posaven ses coses de cara pels locals. Tomeu Reynés, agafa una pilota morta a la frontal de l’àrea,avança i fa una passada on Rubén només ha d’empenyer. Era el min 7. Lluny de venir-se abaix, 10 min més tard, Pol i Lorente fan una jugada dins l’àrea i Dani Torres en boca de canó empata el partit.

El Sóller treu de centre, i després de varies passades la pilota arriba a Tuni a banda esquerra que se’n va des lateral, arriba a linea de fons i fa una passada a Tovar que amb el cap fa inútil l’estirada de Molina i posa per davant als locals. El filial no s’arrufa, i 4 min després Lorente a la vorera de l’àrea es regateja a tres sollerics amb un toc i li fa una passada a Dani Torres que li fan penal, i ell mateix es l’encarregat d’empatar el partit. Min 25 2-2. Fins el final de la primera part els porters serien els protagonistes. Molina amb 2 aturades a Reynés i a Tuni i Campos a Lorente, fan que s’arribi al descans amb empat.

La segona part comença amb el Sóller amb una marxa més, i el Binissalem soportant l’embestida a base de correr i esperit competitiu. Al min 70 arriba l’obra d’art del capvespre. Dani Torres, molt incisiu tot l’horabaixa, provoca una falta a 30 metres de la porteria. Barto llança la falta i fa un golàs, avançant al filial a 20 min del final. No duraria molt l’alegria als visitants.

Miquel Ramon arriba a linea de fons i fa una passada al segon pal on Tuni, amb un toc sutil, fa una passada de la mort a Reynés per empenyer i posar l’empat. Min 74 3-3. I el Binissalem B es queda amb un manco al 80 de partit per expulsió de Barto per doble groga. Dos minuts després arriba el punt d’ inflexió del partit. Lorente li fa una assistència espectacular a Dani Torres que es queda sol davant Campos i aquest l’envia corner fent una de les aturades del capvespre. A la treta del corner, Reus pentina la pilota i cau als peus de Villalonga, que veu com Campos li fa un altre aturada quan ja es cantava el gol visitant. D’aquí fins al 4-3 a dos minuts del final «acoso y derribo» per part del Sóller.

Reynés rep una passada de Tuni, que el deixa sol davant Molina i no perdona. Victòria local més patida del que es pensava tothom, on el Soller va demostrar ser el líder, però que el Binissalem no va demostrar ser el dessetè. La màgia des futbol te aquestes coses.

Enhorabona als dos equips i gràcies per amortitzar el preu de l’entrada.