Crónica Cadetes 2ª Reg: Sollerense 2-1 Petra

El arbitro con los jugadores
El arbitro con los jugadores
Alineacions:

Sollerense: Mayol, Pomares, Arbona, Garcías, Ripoll, Mayol, Deyà, Busquets, Hernández, Llabrés, Rubio

També jugaren: Torres, Puigrós, Martorell

U.E. Petra: Salas, Estelrich, Gil, Bauzà, Pou, Muñoz, Sansó, Font, Català, Gómez, Company

També jugaren: Silmon, Durán, Bauzà, Ribot.

Àrbitre: Juan Antonio Coll Pérez. Bona actuació

Targetes grogues: Simó (Petra), Ripoll (Sollerense)

Gols: (0-1) 6′ Font, (1-1) 28′ Mayol; (2-1) 60′ Mayol;

Comentari

El Petra ha començat bé el partit, arribant a porta i aconseguint un gol als primers minuts del partit. En els minuts següents els locals han passat a dur el ritme del joc mostrant més ganes de lluitar per la pilota. El Sollerense ha disposat de diverses ocasions fins que ha empatat en un xut a porta buida després d’una internada per la banda. El Petra ha estavellat una pilota al pal en una oportunitat molt clara de tornar a posar-se al davant abans d’anar al descans.

La segona part ha seguit un guió molt similar. El Sollerense posava més empenta i el Petra pareixia un poc perdut amb moltes errades en les passades curtes i sense trobar el camí a porteria. Al minut 20 Gil i Bauzà del Petra han rebut un fort cop al cap al intentar rebutjar una pilota i el partit s’ha hagut d’aturar al quedar els dos jugadors estesos a terra amb una lleu commoció. Bauzà s’ha pogut recuperar però Gil ha hagut de ser traslladat al Centre de Salut on ha rebut assistència. Per sort, els dos jugadors estan bé.

Després d’aquest fet, al Petra l’hi ha costat tornar al partit. En una altra entrada per la banda el Sollerense s’ha avançat en el marcador. El Petra ha intentat refer les seves línies sense massa èxit. Als darrers minuts el Sollerense hauria ampliat la diferència si hagués transformat un penal que ha aturat bé el porter visitant.

En resum, el Sollerense s’ha quedat el tres punts en un partit on ha posat més motivació i ambició. Els jugadors de Petra no han mostrat avui la qualitat que tenen i que s’ha vist a altres partits. Els visitants hauran de posar-hi més ganes i força per a tornar al camí de la victòria.

JS para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.