Crónica 1ª Reg: Llubí 2-0 Consell

El At. Llubi vence al Consell
El At. Llubi vence al Consell

Alineacions:

CDA LLubí– Tòfol, Guardiola, Bauzà, Joan Florit, Huguet, Miquel Pons, Alorda(Miquel Florit), David, Rissos (Martorell), Alex (Tomeu Alomar), Pep LLuis(Socias)

Consell– Silvio, Maddout(Isern), Adu, Pizà, Grau, Miró(Romero) , Reynés, Martinez, Tineo,Carpio(Marcelo), Marqués.

Arbitre– Durbay Gonzalez, auxiliat per Ferrer Nonell i per Font Fernandez. Bona actuació la realitzada per l’arbitre i els seus assistents.

Targetes– Guardiola, Alex , Socias i doble amonestació a Martorell per part del CDA LLubí.  Maddouti, Martinez i doble a Marqués per part del Consell.

Gols– 1-0, Rissos min 8. 2-0, Rissos min 16.

Comentari:

Capvespre esplendid per a la pràctica del futbol.

El LLubí ha sortit ben enxufat al partit, amb un joc ben trenat de totes les seves linies.Fruit d’aquest joc i després d’una jugada d’atac s’ha produit una falta arran de l’area visitant al minut vuit, que l’ha xutada magistralment el golejador local Rissos per inaugurar el marcador.

L’equip local seguia atacant l’area consellera i després d’una bona jugada, Miquel Pons ha enviat una pilota llarga, que com no podia ser d’altre manera , Rissos estabia el que seria el marcador definitiu. minut 16 departit i pareixia que tornariem a veure una altre golejada a Ses Comes, però només ha estat un miratge.

Al minut 19 el Consell ha fet el seu primer i darrer xut a porteria del partit,pero sense gaire perill.

I amb aquesta ocasió se pot dir que practicament ha acabat el partit, ja que s’ha tornat un partit avorrit i insofrible, amb molt de migcampisme i sense ocasions per part dels dos equips.

Casi lo millor hagués estat no sortir a la segona part,però en definitiva ha estat un bon resultat i merescut de l’equip local que pareix que de cada vegada va a més i pot donar moltes sorpreses a aquesta primera temporada a primera regional.

Lo més destacable torna a ser l’eficacia golejadora de Jaume Rissos, que ha fet els dos gols i ja en duu 7.Aquest jugador duu el gol dins la sang

CORAMET. para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.