26 D’OCTUBRE: Gran gala del Fútbol Balear y entrega de las «botas de oro» en Son Amar.

Premiados del año pasado
Premiados del año pasado

La Gala del Futbol Balear, organitzada per la FFIB i el diari «ULTIMA HORA», se celebra a Son Amar dilluns 26 d’Octubre. Tots els clubs estan convidats a aquesta festa multitudinària on s’entreguen els trofeus de la temporada passada i les «Botes d’Or» (en la foto els guardonats de l’any passat amb el President).

Carta del President:

Dia 26 tornam a celebrar la Gala del Futbol Balear, que arriba a la Tercera edició gràcies al diari «Última Hora», que acull amb generositat aquesta idea de fer una festa multitudinària per estimular el futbol i els futbolistes d’aquesta terra.

En aquesta Gala estau convidats tots els que contribuïu a fer possible l’èxit esportiu de cada temporada: futbolistes, entrenadors, àrbitres, directius de clubs, aficionats, treballadors federatius i representants de les institucions que donen suport a l’esport. Des de la Federació vos hem de donar les gràcies una vegada més per l’ambient d’unió que se respira entre tots els estaments del futbol balear. Vivim uns temps econòmicament difícils, però amb feina i seny la família futbolística segueix endavant procurant que els joves d’aquestes illes puguin seguir practicant el seu esport favorit. I això és, al cap i a la fi, l’objectiu principal de la FFIB.

La Gala està dedicada als campions de la temporada passada, que reben els trofeus que els acrediten com a equips guanyadors de les diferents lligues i competicions celebrades. Són els dignes representants del centenar d’equips que juguen en les diferents categories de Futbol i Futbol Sala a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Enhorabona a ells i enhorabona a tots!

Miquel Bestard

(DURANT LA GALA SE SORTEJARÀ UN COTXE CITROËN ENTRE ELS CLUBS)

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.