CE Escolar: Emo, Medina, Iván, Fran, Martí, Salva, Gomila (Ribot), J. Ferrer (Rocha), Vado (Nene), Rafa, M. Ferrer (Kiko)

Son Roca: Cristian, Gerardo, Costanzo, Sergio, Adrián, Alejandro, Diego, Sebastián, Emiliano, Bartolomé, Cristian, Pedro, Juan, Santiago, Sergio

Arbitro: Javier Esteban ayudado por Martinez y Mounir

Goles: Vado (2) por el Escolar y Sergio por el Son Roca

Comentari:

Partit molt trevat debut al poc joc fet pel dos equips, durant els primers minuts ja que els visitants amb les idees ben clares de puntuar a capdepera feren falta rera falta fent impossible tocar més de tres vegades seguides la pilota, el Son Roca intentava aprofitar la força i l’altura dels seus jugadors amb jocs directes i l’escolar intentant mantenir els seus principis de joc. poc a poc l’equip local va anar tenint ocasions de gol i als 29 minuts d’una jugada ben trenada, en vado va obrir el marcador que fou el que va tancar la primera part.

La segona part va començar idèntica a la primera, moltes faltes i l’àrbit que passava un poc d’imposar la seva autoritat. l’escolar intentant jugar com sempre, va aconseguir als 10 min el 2-0 gràcies de nou a n’en vado. el joc va seguir igual i per un pic mai, debut a una forta entrada d’un jugador visitant, l’arbitre va fer la seva feina i va expulsar al jugador. quan més tranquil pareixia el partit als 37 min els dos equips quedaren aturats seguint les indicacions del linierma per un fora de joc, quan un jugador visitant va seguir amb la pilota aconseguint marcar el 2-1, es a dir, un gol regalat per l’esplèndit àrbitre.

Molts de nervis durant els darrers minuts però el temps i la feina va donar la raó als gabellins.