Crónica Cadetes: Olimpic 3-4 La Salle

El colegiado con los capitanes del encuentro
El colegiado con los capitanes del encuentro

Partit igualat resolt al darrer minut a favor de La Salle

Alineacions:

Olimpic: Matamalas, Quintana, Mascaró, Pastor, Ferrer, Muntaner, Serra, Miquel, Riera, Llodrà i Maimó.

També jugaren: Rosselló, Fullana, Soler, Vanrell i Miquel.

La Salle: Sanchez, Cantonero, I. Fernandez, Bertilola, Fragoso, J. Fernandez, Castells, Martinez, Perez, Salazar i Garcia.

També jugaren: Escamilla, Picó, Bennassar i Llabrés.

Gols: Ferrer, Riera i Soler per a l’Olimpic i I. Fernandez, Bertilola, Martinez i Garcia per a La Salle.

Arbitre: Vicente Daza, descentrat, sobre tot, al final del partit.

Targetes grogues: Salas (entrenador), Fullana i Miquel per a l’Olimpic i Fullana (encarregat material), i Fragoso per a La Salle.

Targetes vermelles: Mascaró per a l’Olimpic i Sanchez per a La Salle.

Comentari:

Partit jugat de tu a tu durant tot el temps, si bé el domini de la pilota ha correspost a La Salle, que degut a la seva veterania s’ha imposat en aquest aspecte.

La primera part ha transcorregut sense massa ocasions de gol, arribant ambdós equips a l’area rival en comptades oportunitats. El major temps de possessió de pilota per part de La Salle els ha donat els seus fruits al minut 30 en una bona centrada des de banda que han aprofitat per a avançar-se al marcador. L’Olimpic ho provava al contraatac arribant amb cert perill, però sense inquietar massa la porteria contrària.

La segona part, ha estat totalment distinta, perque les ocasions anaven aparesquent a un porteria i a l’altra.

Al minut 6, l’Olimpic ha empatat en una errada monumental del porter visitant i una molt bona definició per part de Riera. Al minut 8, La Salle aconseguia adelantar-se de bell nou en una bona jugada per banda i en una gran rematada que el porter no ha pogut fer res. Han seguit les ocasions i al minut 16 en una badada de la defensa Riera ha encarat porteria i el porter li ha fet penalti en una altra errada d’aquest jugador, que com que era jugada manifesta de gol ha estat expulsat. Per cert, li falta un poc d’educació a aquest jugador, encarant-se amb el públic quan s’ananava camí dels vestidors. L’Olimpic ha transformat el penalti i ha tornat empatar.

Després d’aquest gol l’equip local s’ha relaxat i en una falta treta al segon palo l’equip visitant s’ha tornat posar per davant. L’Olimpic ha tornat treure casta i se n’ha anat cap a la porteria rival aconseguint al minut 40 igualar el partit.

Als minuts de descompte, en dues errades seguides de l’àrbitre, primer dóna fora a favor dels visitants quan era a favor dels locals, i a la següent jugada concedeix corner quan clarament és el jugador visitant el que empeny la pilota a fora. D’aquest corner ha arribat el gol de la victòria de La Salle quan ja passaven 5 minuts del temps reglamentari. Al final del partit, els jugadors locals s’han dirigit cap a l’àrbitre fent distints comentaris, d’aquí l’expulsió i les 2 targetes grogues pels jugadors locals.

Però, el que no se pot permetre és l’actitud del jugador Sanchez de La Salle, que una vegada tornava dels vestidors s’ha passejat pel camp tocant-se les seves parts i insultant al públic i que això no quedi reflexat a l’acta, perque aquests fets són els que perjudiquen realment aquest esport, estaria molt bé una temporadeta assegut a la tribuna.

Finalment, donar l’enhorabona als jugadors d’ambdós equips perque ha resultat un partit entretengut, de molta lluita i on s’han deixat la pell a totes les jugades.

TC Para Fútbol Balear

Fotos O. Riera y S. Ginard


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.