Crónica 1ª Reg: Escolar 4-0 Arenal B

El Arenal B sale goleado del campo del Escolar
El Arenal B sale goleado del campo del Escolar

ESCOLAR: Cristóbal, Garau, Del Canto, García (Min. 69 Moll), Juan Francisco, Bergas (Min. 60 Álvaro), Gomila, Navarro, Rodrigo (Min. 60 Bisellach), García (Min. 46 Piris), Ferrer. (Min 86 Guillermo)

U.D.ARENAL B: Arago, Vicente, Felipe (min. 58 Boly) Pericas, Víctor, Tony, Xisco Llaneras, Luis (min. 45 Jordy) Pupy, Sammer (Min. 45 Salom), Lenders (min. 58 Frutu) Pericas, Tony,

Goles: 1-0 Min. 29. Ferrer, 2-0 Min. 32 Rodrigo, 3-0 Min. 49 Juan Francisco, 4-0 Min. 57. Ferrer.

Arbitro: Luis de Oleza. Correcto.

Tarjetas: Amarillas al Escolar para  Bergas, García, Álvaro, Ferrer. y Piris y por el Arenal la vieron, Lenders, Jordy (2) Exp. Min. 90. Felipe y Boly

Comentario:

Partit on els dos equips partien en les mateixes condicions, sense haver puntuat en aquesta lliga, l’equip gabellí amb un parell de canvis dins el 16 convocats i l’arenal essent un filial es adir, un equip molt jove, els dos equips tenien ben clares les seves idees, hi va haver molt de joc durant els primers minuts però que poc a poc els locals començaren a dominar el partit amb ocasions i possessió de la pilota, fruit d’aixó als 28 min en m ferrer va obrir el marcador amb l`1-0. sense donar temps a l’equip contrari per intentar millorar, els locals aconseguiren el 2-0 en el min 31 gracies a la jugada d’en vadó, la primera part va acabar amb el clar domini dels gabellins.

La segona part va començar amb la mateixa motivació per part de l’equip local i als 4 min, a la treta d’un corner en kiko va aconseguir el 3-0. el partit no va baixar de ritme i es varen tenir moltes més ocasions i a una d’elles en m ferrer aconseguia el definitiu 4-0. partit dominat en tot moment per l’escolar davant un equip jove però molt ben plantat dins el camp.

X. Mena para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.