Crónica Preferente: Margaritense 3-3 Xilvar

El trío arbitral del partido con los capitanes

Margaritense: Gomila, Moncadas, Bisquerra, Pujadas, Reynés, Miki, Roig (Tià Bauça, min. 60), Mauro, Joaquin (Pier, min. 52), Del Olmo (Maño, min.67), Socias.

Xilvar: Andres, Monse, Marc, Coll, Llobera, Llorenç (Nando, min.56), Alomar, Bobi (Gabi, min. 56), Xisco, Ferrer, Johny (Sastre, min. 73).

Arbitre: Martínez Mayol. Mala actuació del colegiat, que ha estat molt desafortunat. Casi cada falta per part del Xilvar era amonestada (el conjunt local n’ha realitzades molt poques i sense importancia) i al tram final del partit s’ha vist superat i poc ajudat pels seus auxiliars. Al temps afegit va anular un gol totalment legal al Margalidà per un fora de joc que el jugador estava, clarament, per darrera la pilota!! Amonestà als locals Reynés i Pujadas i als visitants Andrés, Monse, Marc, Llorenç, Ferrer i Gabi. Expulsà amb vermella directa al visitant Llobera, al minut 79.

Gols:

1-0, minut 2: El porter del Xilvar treu malament un saque de porta i Joaquin aprofita l’errada per obrir el marcador.

2-0, minut 48: Joaquin marca de penal que li havien fet a ell mateix, ja que ha encarat al porter Andrés i aquest l’ha derrivat dins l’àrea.

3-0, minut 52: Del Olmo envía un pase en profunditat que aprofita Roig, després de que el porter del Xilvar no encerti a despejar amb el peu la pilota.

3-1, minut 65: Nando aconsegueix reduir distancies al marcador, despres de quedarse totsol davant Gomila.

3-2, minut 71: Xisco remata de cap una falta perfectament executada per part de Nando.

3-3, minut 78: Nando, a la treta d’un lliure indirecte dins s’àrea que l’àrbitre li pita al porter per 6 segons a s’hora de treure.

Santa Margalida.

Partit dificil d’explicar el vist a Sant Margalida, ja que el conjunt local ha desaprofitat una ventaja de 3 gols, per acabar empatant i demanant s’hora davant un Xilvar que, després de l’entrada al camp de Nando, ha aconseguit aixecar aquest marcador en contra, i amb un poc de sort, endur-se’n els 3 punts.

Els primers 60 minuts de partit han estat un monoleg del conjunt local, jugant a futbol i creant ocasions de gol, posant-se amb un còmode 3-0 a favor davant un inopenant Xilvar, que encara no sabia que havia començat el partit…

Però, coses del futbol, es produeixen els canvis als 2 equips i l’entrada de Nando per part del Xilvar revoluciona el partit, per aconseguir la remuntada i tenir 2 clares ocasions per posar el 3-4, però sa mala definició del delanter a una, i el pal a s’altre deixen el 3-3 al marcador.

A la darrera jugada del partit, Tià es queda davant el porter, totsol i amb tots els jugadors darrera seu i falla el mà a mà. El rebot l’agafa Pier per establir el 4-3, però inexplicablament, el linier diu que es fora de joc, equivocant-se clarament.