Santanyi: Alcover, Tomeu, Raúl, Pomar, Garí, Picó, Nevado, Manresa(Donato), Nico(Vicente), Rueda y Isma(Barceló).

At. Ciudadela: Dani, Lucas, Ivan(Mito), Rodri, Badia, Llonga, Toni, Luis, Isaac, Sergio y Aram(Torrent).

Goles: 1-0 min.2 Nico, 2-0 min.20 Nico.

Colegiado: JP. Rodriguez Quintero ayudado en las bandas por García del Sol y Payeras.

Tarjetas: Amarillas a Picó y Nevado por el Santanyi.

Domini del Santanyí en un partit en el qual l’At. Ciutadella s’ha presentat amb 13 jugadors. Avui l’Atlètic ha jugat amb dos porters dins el camp, ja que el porter suplent ha sortit amb l’onze inicial.

El primer gol del Santanyí no s’ha fet esperar, l’aconseguia Nico al minut 2 de partit. I molt aviat, al minut 20 Nico tornava a batre el porter Dani. Semblava que havia de ser un horabaixa per veure més gols al Municipal de Santanyí, però no ha estat així ja que amb el 2 a 0 s’ha arribat fins al final del partit.

A la segona part el Santanyí ha sortit una mica més relaxat, però tot i així hem pogut comptabilitzar fins a cinc ocasions clares de gol que els davanters del Santanyí no han pogut materialitzar.