Crónica Juv. Pref: La Salle B 2-3 Manacor B

La Salle B: Marcos, Garcia, Villar, Saiz, Covas, Guerrero, Perello, Alzamora, Salva, Barraco, Orosa.

També han jugat: Lesniewski, Vallespi i Fullana.

Manacor B: Obrador, Lozoya, Mayol, Valle, Santandreu, Gutierrez, Miki, Ramis, Carlos, Torreblanca, Morey.

També han jugat: Alzamora, Marí i Garcia.

Gols: 1-0 min.8 Orosa, 1-1 min.23 Mayol, 2-1 min.24 Salva, 2-2 min.37 Carlos, 2-3 min.76 Torreblanca.

Colegiado: Munar Gelabert. Muy buena actuación.

Tarjetas: Amarillas a García por la Salle B y a Torreblanca y Valle por el Manacor B

Comentari:

El partit ha començat amb La Salle més ficada amb el partit i fyuit d’això al minut ha fet el primer gol. A partir d’aqui el Manacor B ha començar ha jugar i ha disposat de un parell de bones ocasions fins que ha arribat el gol. A la jugada següent La Salle es torna avançar amb un gol de Salva. El Manacor ha continuat tenguent ocasions fins que al minut 37 ha empatat. Així s’ha arribat al descans.

En la segona part el joc era molt mes trabat i La Salle ha tengut 2 bones ocasions. En el minut 76 Torreblanca ha fet un gran gol des de 40 metres. A partir d’aqui La Salle ha baixat els braços.