Curs de Monitor de Futbol Base (curs d’iniciador) a Sóller

Coordinadores del Sollerense
Coordinadores del Sollerense

Com ja venim informant des de fa mesos, la U.D. Sollerense en col•laboració amb l’Escola Balear d’Entrenadors de Futbol, ha organitzant un curs de Monitor de Futbol Base a Sóller que començarà el mes de setembre.

Les classes seran dilluns i dimarts de 19:00 a 22:00 i els dissabtes al matí, i la durada estimada del curs és d’un mes i mig. Els propers dies la Federació Balear de Futbol publicarà a la seva pàgina web el calendari definitiu de les classes i s’obrirà el termini d’inscripció.

El preu del curs és de 200€ i tots els inscrits hauran d’entregar el rebut del ingrés bancari i el full d’inscripció que publicarà la Federació degudament complimentat a les oficines del club del Camp den Maiol, abans del seu començament.

Per obtenir més informació, els interessats poden adreçar-se a les oficines del club, enviar un correu electrònic a

info@udsollerense.com o trucar al telèfon 971635054 entre les 17:00 i les 19:30 hores.

UD SOLLERENSE

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.