La Penya Barcelonista Els Tamarells, vuelve a derrotar a la Madridista en el II Trofeo Mare de Deu de Campos.

Penya Barcelonista Els Tamarells
Penya Barcelonista Els Tamarells

En la segona edició del Torneig Mare de Deu a Campos, la Penya Barcelonista Els Tamarells es va imposar a l´equip de Penya Madridista de Campos per 2-1. Les graderies del municipal campaner estaven plenes per veure aquest interessant derbi.

Els barcelonistes es toparen amb un partit molt complicat ja que els blancs es varen avançar en el marcador i pogueren marcar el segon però erraren una pena màxima. L´equip de l´Area Campanera de la P.B. Els Tamarells va empatar gracies a una gran jugada de Tomeu Obrador que va aprofitar una passada de Toni Barceló. En la segona part, els blaugranes varen resoldre després d´un espectacular cop de cap de Miquel Adrover que va entra per tota l´escaire.

Els tècnics Jaume Vidal, vice-president de la penya, i Llorenç Lladó alinearen a Diego Amor en la porteria, Toni Riera, Joan Duran, Tolo Ros i Miquel Servera en defensa, Pere Cayuela, Toni Barceló, Tomeu Obrador i Miquel Roig en el migcamp, amb Toni Mas i Toni Bonet en atac. Després entraren Lluis Palenzuela, Joan Garí, Miquel Serra, Miquel Vila, Jaume Mas, Miquel Adrover, Simón Esquinas, Francisco Bravo, Toni López i Toni Burguera. D´aquesta forma es repetia el mateix resultat de la primera edició i la Penya Barcelonista Els Tamarells (Area Campanera) confirmava el triomf. Acabat el partit, Guillem Vidal, Regidor d´Esports de l´Ajuntament de Campos entregava a Antoni Mas, capità de l´equip barcelonista, el trofeu de campió.

La P.B. Els Tamarells porta guanyats els dos trofeus disputats, el de Sant Jaume a Santanyí i el de la Mare de Deu a Campos, la pròxima cita es el dimarts dia 25 a Felanitx a on es disputa la III Diada Sant Agustí amb les penyes del F.C. Barcelona, R. Madrid, R. Mallorca, Ath. Bilbao i At. Madrid.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.