La Penya Barcelonista Els Tamarells, subcampiona Diada Interpenyes Felanitx

Entrega de trofeos
Entrega de trofeos

PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS, CONGRÉS DE PENYES I SUPERCOPA D´ESPANYA

Una representació de la nostra junta directiva va acudir la passada setmana en el Congrés de Penyes Barcelonistes que va tenir lloc a Barcelona coincidint amb el Trofeu Joan Gamper. Per altra banda, amb un rotund 4-0 en el partit de tornada el Barça remuntava el resultat de l´anada i s´enportava la seva novena Supercopa, essent l´equip estatal amb més títols. Amb aquest guardó, l´equip barcelonista arribava als 69 títols (56 estatals i 13 europeus), igualant per primera vegada en l´història al R. Madrid (57 estatals i 12 europeus). En la temporada que just ha començat, el nostre equip ja ha deixat bones sensacions, els nous reforços Villa, Adriano i Mascherano, i el gran conjunt que ja hi havia il.lusionen als seguidors.

SORTEJOS DE VIATGES

Després de fer el sorteig de 6 viatges per anar a veure el partit de Lliga F.C. Barcelona- Hércules (dia 11 ó 12) i 6 viatges pel partit de Champions F.C. Barcelona – Panathinaikos (dia 14), aquest divendres a les 21 hores en el Bar Els Tamarells, sortejarem els partits de Lliga del mes d´octubre F.C. Barcelona-Mallorca (dia 2 ó 3), F. C. Barcelona- Valencia (dia 16 ó 17) i F.C. Barcelona – Sevilla (dia 30 ó 31), així com el de Champions F.C. Barcelona – Copenhague (dia 19 o 20). El sorteig d´aquests 24 viatges es fa coincidint amb la reunió de la junta directiva.

SUBCAMPIONS EN EL TORNEIG SANT AGUSTÍ

L´equip de la nostra penya va obtenir el segon lloc en la III Diada Interpenyes Sant Agustí 2010, en la que participaren 6 penyes, la San Mamés de Felanitx, la Mallorquinista de Portocolom, la Colchonera de Mallorca, la Madridista, la Mallorquinista “Cercle Recreatiu” i la nostra. En la primera fase guanyarem a la Colchonera per 2-0 amb dianes de Miquel Angel i Company, i perderem amb la Madridista per 1-0. En semifinals guanyarem per 4-0 a la San Mamés, amb gols de Bennàsar, Miquel Angel, Petty i Llorenç i en la final perderem amb la Madridista per 2-0. En l´equip dirigit per Pep González s´alinearen els següents socis: Paco Alonso, Miquel Vidal, Pere Joan Barceló, Miquel Servera, Joan J. Simó, Llorenç Mestre, Xavi Font, Miquel Angel Andreu, José M. González “Petty”, Jaume Barceló “Company”, Miquel Bennàsar, David Garrido, Javier Garcia, Bernat Xavier Nicolau i Juanjo Miró. La Penya Barcelonista Els Tamarells tancarà les activitats esportives d´estiu el proper divendres dia 10 a les 19 h. en el camp Es Cavaller de Ca´s Concos, amb motiu de les Festes de Sant Nicolau, els barcelonistes d´enfrontaran a un combinat internacional argentí.

La Junta Directiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.