El C.F. Sóller comptarà la propera temporada amb un equip filial, recuperant el Sóller B

La darrera plantilla que va representar el C.F. Sóller B.
La darrera plantilla que va representar el C.F. Sóller B.

El Club de Futbol Sóller comptarà la propera temporada amb un equip filial. Fonts de l’entitat han informat que s’inscriurà un segon equip a Tercera Regional per donar sortida a tots aquells jugadors que no tenen lloc al primer equip.

La presidenta del club, Marga Sánchez, ha explicat que la intenció és “crear una segona plantilla que pugui nodrir de jugadors el primer equip”. En aquest sentit, l’objectiu és que no hi hagi jugadors que es passin bona part de la temporada sense jugar partits.

Sánchez ha fet aquesta explicació fent referència als jugadors joves que formen part de la primera plantilla, però no es consideren titulars. La presidenta s’ha referit a aquells jugadors joves que aquesta temporada no han gaudit de massa minuts de joc, però que han estat útils quan hi ha hagut una gran quantitat de baixes.

D’aquesta manera, la idea de la directiva és que els dos equips treballin plegats durant bona part de la temporada. Des del club s’intentarà que els entrenaments d’un i altre conjunt coincideixin en horari. Així, tal i com s’ha explicat, el cos tècnic del primer equip podrà conèixer en tot moment els jugadors que formen part de la segona plantilla i que poden entrar dins les convocatòries.

La recuperació del C.F. Sóller B suposarà la creació d’una tercera plantilla per a l’entitat que presideix Marga Sánchez. A més de l’equip de la Regional Preferent, el club ja manté una plantilla de categoria juvenil. No obstant això, aquest equip és gestionat directament pel futbol base, una entitat que, tal i com vàrem avançar la passada setmana, s’afiliarà enguany al C.F. Sóller.

Quatre anys després
La creació del C.F. Sóller B acaba amb un període de quatre anys sense que l’equip hagi comptat amb un equip filial. La darrera temporada que l’entitat el va inscriure va ser l’exercici 2004-2005. En aquella temporada l’equip militava a la Primera Regional del futbol illenc i era entrenat pel solleric Daniel García.

La dimissió d’Andreu Gelabert al capdavant del C.F. Sóller va propiciar l’arribada de Mateu Canyelles. L’expresident va optar per eliminar aquest equip, per tal de reduir despeses i per la manca de jugadors que hi havia en aquell moment.
Durant aquests quatre anys, l’equip juvenil del C.F. Sóller ha fet les funcions de filial del primer equip.

Joan Vicens, La Veu de Soller

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.