S’HAN RIFAT TRES COTXES I VIATGES EN BENEFICI DELS EQUIPS DE REGIONAL i 3ª DIVISIÓ

Miguel Bestard entrega el coche.
Miguel Bestard entrega el coche.

La FFIB ha entregat els premis dels Sortejos de Regional als guanyadors que han presentat la papereta amb el número 51.871. Un Cotxe Citroën Coupé i 2 entrades i viatge per a la final de la Champions a Roma de dimecres.

La Federació ha organitzat tres sortejos -un per Preferent i 1ª Regional, un altre per 2ª i 3ª Regional i un tercer per a la Tercera Balear- que ha donat un total de prop de 900.000 euros de benefici a repartir entre els clubs. Els sortejos de Regional ja tenen Nº GUANYADOR: el 51.871. El de Tercera Divisió encara no s’ha sortejat.

Els dos sortejos per a Regional han tengut el mateix premi, un COTXE CITROËN C4 Coupé 1.4 Cool i VIATGE, HOTEL i ENTRADES per dues persones a la Final de la Copa de Europa entre el Barça i el Manchester.

En el sorteig de Tercera Divisió el premi és un vehicle de la marca PEUGEOT.

La FFIB va entregar a cada equip de Categoria Regional els blocs de paperetes equivalents a 6.000 o 7.000 euros, depenent de les categories, que el club se va encarregar de vendre (a 3 € cada papereta). En el moment de l’entrega dels blocs, els clubs només aportaren a la FFIB entre 300 i 400 € per contribuïr a la financiació dels premis. Això ha suposat un guany d’uns 7.000 € per a cada club.

El Campanet va tenir la sort d’haver guardat per al club un bloc de paperetes entre el qual hi va haver la guanyadora. Per tant, la venda del cotxe i dels bitllets li haurà reportat uns guanys adicionals.

S’està a l’espera de conèixer la identitat del propietari de l’altre papereta guanyadora del Sorteig dedicat als equips de 2ª i 3ª Regional de Mallorca.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.