Crónica infantiles: Algaida 2-1 At. Manacor

Jugada del partido
Jugada del partido

Derrota injusta

Alineacions:

Algaida: Bibiloni, Castanyer, Gonzalez, Fiol, Rafel, Soruco, Moragues, Llorenç, Joan, Muñoz i Gomila.

També jugaren: Miquel i Vasile.

Atc. Manacor: Sebastià, Sergi, Muntaner, Jaen, Servera, Puigros, Mascaró, Llodrà, Felix, Bauzà i Pou.

També jugaren: Sureda i Martinez.

Gols: Gomila i Llorenç per a l’Algaida i Felix per a l’Atc. Manacor.

Arbitre: Trinidad Quesada, casolà, només ha pitat a favor d’un equip.

Targetes: Fiol i Miquel per a l’Algaida i Muntaner i Llodrà per a l’Atc. Manacor.

Comentari:

L’Atc. Manacor ha començat dominant el partit i tenguent ocasions que no ha materialitzat, fins que als 11 minuts arribava el gol en una bona jugada. L’Algaida se dedicava a tirar pilotes per endavant de qualsevol manera, i en una falta inexistent al mig del camp centrava cap a l’area i marcava el seu davanter lliure de marca; aquest ha estat l’únic error defensiu en tota la primera part dels visitants.

La primera part, ha continuat amb l’Atc. Manacor jugant molt bé per les bandes i arribant una i altra vegada a la porteria contrària, però unes vegades per falta d’encert i altres per la defensa no han aconseguit fer unaltre gol.

A la segona part, l’Atc. Manacor no ha sabut llegir el partit i ha entrat amb la dinàmica de joc dels locals, és a dir, pilotes per endavant i ja ho veurem. En una d’aquestes pilotes, l’Algaida ha aconseguit fer el segon gol, després que el seu davanter arrancàs en posició més que dubtosa.

D’aquí al final, espectacle de l’àrbitre que ho ha permès tot a l’equip local i res al visitant, faltes mereixedores de targeta pels locals que no treia i a l’Atc. Manacor no els ha deixat fer res, la seva tasca ha estat determinant amb el desenvolupament del partit.

TC para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.