Augmenta la preocupació pel retard en l’execució de les obres de millora del Camp den Maiol

Imagen de C'an Maiol
Imagen de C'an Maiol

Dia a dia, augmenta la preocupació en el futbol base solleric pel retard en el inici de les obres de remodelació del Camp den Maiol. El començament de la reforma estava previst pel mes d’abril, però a hores d’ara, no s’ha realitzat cap actuació i, el més greu, ningú sap quan es començarà a fer. A més a més, continua la incertesa sobre el canvi de la gespa artificial i el termini de finalització de les obres.

Per tot això, els responsables del club tenen moltes dubtes de que la remodelació estigui acabada a finals de juliol i ja s’estan fent gestions per aconseguir un espai adequat on els aproximadament 150 al•lots que formen part dels distints equips puguin començar la pretemporada.

SOLLERENSE

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.