Crónica 1ª Regional: Petra 3-1 Pollensa

El colegiado con los capitanes y asistentes
El colegiado con los capitanes y asistentes

Alineació:

U.E.PETRA: Monroig, Bonnin(M.serralta), Pujades(Tòfol), Servera, Roig, Femenies, Juan Carles, Santan, Mestre, Toniet(T.serralta), Vanrell(victor).

C.F Pollença: Nadal, Rotger, Dietmar, Martorell, Morro, Mora, Gelabert, Aroca, Castanyer(Bestard), Orejuela(Caimari).

Arbitre:
D.Manuel Jesús Lopez. Va estar mitj bé, un poc caserro i pitant bastantes faltes a favor del Petra, però no va tenir cap jugada polèmica, ni penalts ni jugadors expulsats,només l’entrenador visitant. Va amonestar a servera, bonnin, roig, femenies i Juan carles per part del Petra i a Rotger, Gelabert, i martorell per part del Pollença.

Gols:
1-0 minut 7: jugada individual de raul que driba a dos contraris,xuta i monroig rebutja i la pilota cau a peus de Aroca,que sense oposició marca. 1-1 minut 66: Juan carles tira una falta desde la frontal que toca a la barrera i despista a Nadal que no pot fer res. 2-1 minut 79: després de una treta de una on nadal rubutja li cau la pilota als peus de Mestre que no desaprofita l’ocassió. 3-1 minut 86: una falta treta per Juan carles on Santan remata al segon pal tot sol.

Crònica:
Jo compararia el Petra amb un videojoc, un videojoc d’aquells que tots de petits ens hem deixat les 25 pessetes i els dits, jugant els bars dels nostres pobles, eren jocs que t’anaven donant vida agafant bonus, corets o estrelles, això depenia del joc i de l’epocà que era, que et permetien avançar, no morir en l’intent i tenir esperançes fins el final. Això li pasa el Petra, cada vegada que està mitj moribunt i que perd, i les opcions se li escapen, agafa vida, engancha de nou(aunque estigui molt enfora) dons el poder quedar amunt, l’acabar la lliga amb una cara guapa, esperant ésser retocada amb una bona cirugia per a l’any que vé intentar estar entre els top. El partit d’ahir va clarificar que l’equip no té por a res i a ningú, i que simplement si no té 10 punts més que el durien a lluitar per l’ascens ha estat per coses de la vida, per accidents(que per tot n’hi ha), i per una mescla de relatxament i de conformisme de l’equip. A part d’això el Petra també hauria de sebre cuant i on surtir motivat i veure els perills que tenen segons quins equips. El jugador clau del partit per part del Petra (ja que per part del Pollença està més que clar), fou Juan Carles, jugador «rebelde» i «xupon» fins a extrems casi inaguantables, però que té la tècnica i la velocitat com per desquiciar al rival, si algú es pogues ficar dins el seu cap i ensenyar-li que no es una d’aquelles paletes de pin pon que duen una pilota aferrada i que es seva, si volgues ja que pot tocar i desmarcar-se en velocitat, otro gallo cantaria, però està clar que no es aixi, té les seves coses bones i dolentes, i punt. Ahir va participar en els tres gols, perquè una de les seves virtus es posar les pilotes de cine i no cualsevol cine, sino un d’es bons. Seu fou el primer de falta, els altres dos van venir de dues faltes tretes per ell. De l’altre equip destacar per damunt tots i en molt diferència a Raul Mora, que va fer un set, un vuit, i un nou a la defensa del Petra, ell tot sol va crear pràctiment totes les oportunitats del Pollença, i no exiger gens, poca cosa més a dir del Pollença, que per estar ells alla d’alt i podriem estar noltros, vist lo vist en els dos enfrentaments. Bé començaré per el principi….

La primera part comença amb un ritme pausat,els dos equips es tentajaven poc va durar a apereixer l’alma del Pollença en una internada va fer dos barrets las dos defenses es va plantar d’avant Monroig i va xutar, el porter va poder treure el xut amb la cama però va anar a parar a peus de Aroca que més tot sòl que es darrer gran Hermano dins sa casa va marcar. El Petra pràcticament no es va inmutar i va anar a lo seu, i va començar el repertori de pals, fins a tres un darrera l’altre va tenir el Petra, com si el pàl tengues un iman i la pilota es ves atreta cap a ell, juan Carles, santan i el kaiser van fer els tres pals practicament en 20 minut. El marcador vist lo vist era injust pero ja es sap com es el futbol es aixi, Raul com sino va disposar de una altre ocasió clar per marcar, va rebre aprop de l’àrea petita i amb un metre va regatetjar a bonnin dos pics li va fer una croqueta i casi cualsevol plat, va xutar i Monroig va rebutjar amb cmolts d’ apurs a corner. Abans del descans el Kaiser va tenir la seva per empatar i posar justicia al partit, però la pilota li va caure a la cama esquerra i va xutar de manera anti estètica, la pilota la va rebutjar Nadal. Aixi va acabar la primera part.

La segona part va començar igual que la primera, el Petra dominant i el Pollença a la contra, Vanrell aprop va estar de inaugurar el casiller per part del Petra a una falta llunyana però Nadal a mà canviada va rebutjar a corner. Després el Kaiser va tenir un remat dels que no falla, no perdona mai, però mitj pensant que havia pitat fora de joc va tirar en desgana com qui tira per tirar sense voler fer gol i va tornar a aturar el porter. A n’auqest moments un pensa que tot es mala sort, que sempre la sort cau del mateix costat(va esser el que pensava jo a n’aquells moments) i dit i fet, una falta xutada per Juan carles rebota a la barrera, cosa que despista a Nadal i va servir per fer l’empat. A partir d’aqui el petra va mirar de anar a cercar el gol que li donas la victoria i el Pollença també es va tirar cap envant i va surgir una jugada clau, que ja ens han fet més d’una vegada, perquè a Petra els jugadors que es posen davant la barrera no se si posen per fer guapo o planta, perquè tapar la pilota «va a ser que no», el Pollença va estar viu, van treure mentres l’aritre apuntava targeta(crec que això tampoc es pot fer,però bé) i Raul es va quedar en tot sòl sense que ningú el molestàs davant Monroig, va tenir temps de pensar com celebraria el gol i va xutar, Monroig va estirar la cama però la pilota només la va rocar i amb la ma casi sense sebre com la va treure. Cal dir que el destí es aixi i 5 minut després una falta posada aixi com se han de posar(entre els tres pals) rebutjada per Nadal va caurer els peus del Kaiser que no se li poden donar tantes oportunitats, va xutar i va marcar el 2-1. el Pollença es va tirar per envant però a 5 minuts del final una altre falta treta magistralment per Juan Carles(obviarem tot lo que va «xupar» la pilota i tots els regats innecesaris que va fer durant el partit) Santan va entrar com un obus i va rematar a plaer en el segon pal. Degut a n’això l’entrenador del Pollença va esser expulsat perquè es queixava de les moltes faltes que van pitar a favor del Petra, si hagues vist els desastres que ens han fet a noltros els arbitres hauria callat, perquè no el va fer tan malament l’arbitre, només que va pitar moltes faltes a devora la seva àrea, i el partit aixi acabà, amb el Petra guanyant a un equip que es jugava mitja vida.

Tornar a donar les gràcies a l’afició que va venir a ajudar a l’equip, i espera el dissabte que ve guanyar a dins Alaró que també es juga la vida en el partit.

El crack-Juan carles-. obviant tot el dit abans, va estar participatiu en els tres gols.

El dandy-Monroig- l’aturada seva a Raul va esser una unió de sort i de agilidad.

El dur- Servera- Reperteix a tot lo que es mou i més, li sobren ganes i tot.

Vaja dia-Pujades- ens té acostumats a fer grans exibicions, ahir no va pujar cap vegada i va perdre més d’una pilota a derrera.

Els pardillos- barrera- tots els que estaven per devora la pilota a n’aquella falta.

El millor-Roig- crec que va fer un partit molt complet, sense esser titular mai ,va donar la talla i la pilota amb ell derrera va tenir molta més sortida.

UE Petra para Fútbol Balear.

Fotos O. Riera

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.