IB3 ENS MOSTRA LA NOVA VIDA D’ALBERT RIERA A LIVERPOOL

El reportatge compta amb la participació de Fernando Torres, Pepe Reina, Rafael Benítez i Vicente del Bosque
El reportatge compta amb la participació de Fernando Torres, Pepe Reina, Rafael Benítez i Vicente del Bosque

IB3 oferirà dijous, després del partit Reial Mallorca – Valladolid, un reportatge especial dedicat al futbolista de Manacor Albert Riera titulat Albet Riera, un manacorí a Anfield, per tal de conèixer la seva nova vida a Liverpool i les seves noves experiències personals i professionals des del seu fitxatge per l’equip de la Premier League el 2008.

El reportatge, elaborat per l’equip d’esports d’IB3, mostrarà en primera persona les vivències del futbolista mallorquí a la ciutat anglesa i ens oferirà un recorregut, guiat pel mateix Albert Riera, pels llocs més coneguts de la ciutat. Durant la visita coneixerem la casa del futbolista als afores de Liverpool i l’emblemàtic camp d’Anfield.

Albet Riera, un manacorí a Anfield comptarà amb la participació dels seus companys al Liverpool FC, Fernando Torres i Pepe Reina. D’altra banda, també hi haurà les declaracions de l’actual entrenador de l’equip, Rafael Benítez, i del seleccionador d’Espanya de futbol, Vicente del Bosque.

L’espai dedicat a Albert Riera mostrarà també la vida més personal del futbolista de Manacor, amb declaracions del seus pares, familiars i amics, que ens desvetllaran la part més íntima i personal del davanter del Liverpool FC.

IB3

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.