Preferente: CD. Margaritense 2 – Penya Arrabal 1

Plantilla Margaritense.
Plantilla Margaritense.

El Margaritense s’afiança als llocs de lligueta

Margaritense: Rafa Calderón, Pere Batle, Jaume Aguiló, Ramón Torres (Cap.), Juanjo Cladera (Igor min. 85), Brahim, Lluís Torreblanca (Oliva min. 57), Mateu Alorda (Joan Alòs min. 62) (Mateu Soler min. 95), Pier, Pese i Miki Serra.

Entrenador: Enrique Cànovas.

Penya Arrabal: Borja, Manu, Mateu (Dani min. 63), Juan, Samu, Peke, Sandro, Raúl (Basili min. 52), Tome (Viveros min. 63), Xisco (Cap.) (Ladi min. 52), Sergi (Puche min. 61).

Entrenador: Guillem Llaneras.

Àrbitre: García Sánchez, auxiliat per Moll Alabarces i Pellicer Calafell. Bona actuació fins al minut 80, on el partit li va fugir un poc de les mans, sense fer cap desastre. Mostrà targeta groga als locals Calderón, Jaume Aguiló, Pese i Lluís Torreblanca i als visitant Peke. Expulsà a l’entrenador local al minut 86.

Gols: 1-0 Min. 9-. Juanjo remata de manera perfecte un corner llançat desde banda dreta. El corner ha estat llançat milimètricament per Lluís Torreblanca, 2-0 Min. 42-. Mateu Alorda remata desde la frontal d’àrea una deixada de cap de Juanjo, 2-1 Min. Min. 86-. Manu remata totsol dins l’àrea petita per reduir diferències al marcador.

Comentario:

Aquest horabaixa a partir de les 17:00 hores s’han enfrontat a Santa Margalida dos equips que estan dins posicions de lligueta. El Margaritense està situat al 5é lloc de la classificació, però ve de perdre per un contundent 3-0 al camp de La Unión. Per la seva part, la Penya Arrabal té 2 punts menys que el conjunt local i està al 7é lloc classificatori.

La primera part del partit ens ha deixat molt de ritme, molta intensidad, però poques ocasions de gol per part dels 2 equips. La Penya Arrabal ha duit el pes del partit, sobretot perque ja al minut 9 el conjunt local s’ha posat per davant al marcador. I això que un minut abans, Raul ha tengut una claríssima ocasió de gol davant Calderón que l’ha enviada per damunt el travesser. I després, gol local. Juanjo es capaç d’anticipar-se a sa passivitat de la defensa visitant a un corner en contra i aprofita la gran treta de cantonada de Lluís Torreblanca per posar l’1-0 al marcador.

A partir d’aquí, la Penya Arrabal ha duit el control del partit però no ha trobat els espais suficients per crear ocasions de gol. Sempre ha cercat la pilota llarga per a la velocitat dels seus puntes, però no li ha donat cap tipus de profit. El conjunt local, per la seva part, s’ha dedicat a controlar els intents visitants i a fer contres després de les errades de la Penya. I d’aquesta manera, en Pier s’ha plantat mà a mà amb el porter per creuar en excés la pilota i acte seguit, després d’un mal control de Raul ve sa jugada del 2-0. Centrada des de banda dreta per a que Juanjo deixi la pilota morta a la frontal d’àrea per a que Alorda remati i posi el 2-0 al marcador.

A la represa, el partir ha seguit el mateix ritme, amb un Penya Arrabal adelantant lineas per intentar reduir distancies al marcador, i el conjunt local esperant ses errades dels visitants per crear perill a sa contra. Només als 10 minuts darrers el partit ha estat bo, més per ses ganes de la Penya que pel joc, i el conjunt visitant ha estat capaç de reduir distàncies quan faltaven 5 minuts per la conclusió. Malgrat el gol, no ha tornat tenir cap ocasió per aconseguir l’empat, que no hagues estat injust, però al minut 95 l’àrbitre pitava el final i el conjunt local aconsegueix els 3 punts per afiançar-se als llocs de lligueta.

Miquel Pérez – Sta. Margalida para FutbolBalear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.