Selecciones Autonomicas Sub-18: Canaria 2 – Catalana 3

Momento del encuentro
Momento del encuentro

El combinat entrenat per Marc Vives ha superat a Canàries en el primer partit de la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Masculines que es disputa a Cornellà de Llobregat.

La selecció catalana sub-18 ha dominat la primera part amb dos gols aconseguits per Joan Brasa i Álvaro Vázquez, però el gol de Canàries al minut 45 ha deixat obert el partit. Catalunya ha patit en els primers minuts de la segona part una forta pressió ofensiva dels canaris, però un ràpid contraatac de la selecció catalana, culminat amb el gol de Joan Grasa, ha donat la tranquil·litat que necessitava l’equip que dirigeix Marc Vives. Ja en l’últim minut Canàries ha retallat distàncies amb el definitiu 2-3 que significa la primera victòria dels catalans en aquesta segona fase que es disputa al Camp Municipal de la Via Fèrrea de Cornellà de Llobregat.

FITXA DEL PARTIT:

Canàries: Raúl Lisoain, Ángel Afonso, Alejandro Martínez, Ayoze Placeres (Rafael Godoy), Juan P. Ramírez, Omar J. Fleitas, Niel Martín, Oliver Suárez, Aday Benítez, Manuel Valerón, Abel Suárez (Tyromme G. Del Pino).

Catalunya: Martín Montoya, Àngel Martínez, Pol Planas, Jordi Roig, Joan Isaac Cuenca, Manuel A. Molina, Joan Grasa, Álvaro Vázquez (José A. Ruiz), Adrià Carmona (Adrià de Mesa), Edgar Badia, Martí Riverola (Alexandre Pla).

Àrbitre: Dídac Durán Peidró.

Targetes: Ángel Afonso, José Lledó (Canàries) i Manuel A. Molina, Rubén Alcaraz (Catalunya).

Gols: 0-1, Joan Grasa (13′); 0-2, Álvaro Vázquez (20′); 1-2, Aday Benítez (45′); 1-3 Joan Grasa (59′); 2-3, Iván Marrero (90′).

FUENTE FEDERACIÓN CATALANA

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.