Porreres inaugura la primera edició d’aquest programa que combina l’educació nutricional amb la pràctica esportiva, amb l’assistència de la consellera d’Esports, Dolça Mulet

nutriesportLa primera jornada del nou programa per a infants, joves i pares que conjuga l’educació nutricional amb l’esport, «Nutriesport: menja bé i viu l’esport», es va desenvolupar amb èxit dissabte passat a Porreres i hi varen participar més de trenta-cinc equips.

Durant tot el matí, al parc de n’Hereveta, prop de cent trenta infants en edat escolar varen participar en diverses activitats lúdiques, esportives i educatives, com la piràmide nutricional, la recerca de vitamines en les piscines de boles, o els jocs en la impressionant pista americana de més de quinze metres.

Amb aquest programa es pretén inculcar als menors la importància d’una alimentació equilibrada i de la pràctica esportiva habitual, ja que ambdós factors reporten importants beneficis per a la salut i prevenen malalties.

La consellera d’Esports, Dolça Mulet; el director insular d’Esports, Antoni Seguí, i el batle del municipi, Bernat Bauçà, varen anar al parc de n’Hereveta per presenciar les activitats en què varen participar tant els més petits de la casa com les persones adultes, en diferents estacions dissenyades per a l’ocasió. Als equips guanyadors de cada grup d’edat es va lliurar material esportiu divers.

Així mateix, una vegada acabada la jornada es va lliurar a totes les persones participants una entrada per a la festa final que tindrà lloc al parc aquàtic Aqualand – s’Arenal el pròxim 27 de juny, on se sortejarà un viatge a Port Aventura. Aquesta iniciativa està patrocinada pel Departament d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Coca-cola i Aqualand.

FUENTE ESPORTBASE

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.